Home TOP NEWS Η αποκάλυψη Ράφα Λόπες για το λόγο που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η αποκάλυψη Ράφα Λόπες για το λόγο που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ


Σε περίπτωση πρόκρισης η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει μπροστά της μάλλον την πρωταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια Βαρσοβίας και έναν παλίο της γνώριμο, τον Πορτογάλο Ράφα Λόπες ο οποίος ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2017.

Ο Πορτογάλος μίλησε στην ιστοσελίδα goalnews και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο αποχώρησε μεσούσης της σεζόν τότε, από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«Στα μέσα της σεζόν, τον Δεκέμβριο, ο μεγαλύτερος γιος μου διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια. Ήταν 1,5 ετών όταν ο γιατρός είπε ότι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση και το είχε προγραμματίσει για τον επόμενο χειμώνα. Πρώτον, ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία αμέσως, αλλά αποφάσισα να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί είχα ακόμα ένα χρόνος πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Μετά τη σεζόν στην Ομόνοια, ζήτησα να φύγω από το κλαμπ. Αρχικά αρνήθηκαν, αλλά μετά πήγα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και εξήγησα ότι δεν αφορά στον σύλλογο, αλλά λόγω το ότι ήθελα να είμαι μαζί με το παιδί. Επειδή ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου, ήθελα να πάω στα ραντεβού του γιατρού, ήθελα να είμαι στη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια να στηρίξω τον γιο μου όταν θα επανέλθει. Και τότε συμφώνησαν να επιστρέψω στην Πορτογαλία χωρίς κανένα πρόβλημα».