Home TOP NEWS «Δουλέψαμε στον τομέα της δημιουργικότητας…»»

«Δουλέψαμε στον τομέα της δημιουργικότητας…»»

 


Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision έκανε πριν από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου.

Είπα αναλυτικά:

Κληθήκαμε Και πάλι να διαχειριστούμε μία ιδιαίτερη κατάσταση λόγω της απουσίας12 παιτκών, δηλαδή μισή ομάδα. Η προετοιμασία διαμορφώθηκε ανάλογα. Οι παίκτες που έμειναν, ο κάθε ένας ξεχωριστά, έκαναν πρόγραμμα ανάλογα με την κατάσταση τους. Οι άλλοι ήταν με τις εθνικές. Κάποιοι έπαιξαν περισσότερο άλλοι λιγότερο. Προπονηση έκαναν όλοι μαζί παρασκευή και Σάββατο. Ο στόχος σήμερα είναι να παρουσίαστούμε έτοιμοι στις συνθήκες αυτού του αγώνα και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα επανέρχεται και την περιμένουμε διεκδικητική και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Για τη δυστοκία στο σοράρισμα: Όπως κάθε φορά μετά από κάθε παιχνίδι είτε θετικό είτε αρνητικό αξιολογούμε αυτά που βλέπουμε. Αυτο έγινε και μετά τα τελευταία παιχνίδια και ένα από τα σημεία είναι το να προσπαθήσουμε να έιμαστε πιο δημιουργικόι και να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο δουλέψαμε μαζί και με κάποια άλλα πράγματα με στόχο να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το δύσκολο πρόγραμμα. Είναι δυσκολότερο αυτού που προηγηθηκε γιατί θα έχουμε και δύο ταξίδια. Είναι μία κατάσταση την οοία πρέπει να συνηθήσουμε. Είναι διαδικασία εκμάθησης για να γίνουμε καλύτεροι και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.