Home TOP NEWS Θα του δώσει περισσότερη ώθηση…

Θα του δώσει περισσότερη ώθηση…


Ο Φώτης Παπουλής στα 36 του χρόνια ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δείχνει ξεκάθαρα από τις παρουσίες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι σέβεται με το παραπάνω το “ψωμί” που παίρνει από την ομάδα μας.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός στο ματς του Σαββάτου με την ΕΝΠ έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια από τον καιρό που φόρεσε την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αυτό φυσικά το αναγνώρισε κι ο κόσμος της ομάδας μας, ο οποίος τον ανέδειξε ως τον MVP του παιχνιδιού.

Πάντως το περασμένο καλοκαίρι που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι ο Φώτης Παπουλής αποκτήθηκε για να προσθέσει βάθος και ποιότητα στον πάγκο, όμως με τις επιλογές του Μπεργκ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός θεωρείται ως ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας μας.

Το γεγονός πάντως ότι ο Παπουλής ψηφίστηκε και αναδείχθηκε κορυφαίος στο ματς με την ΕΝΠ θα είναι κάτι που θα του ανεβάσει  κι άλλο την ψυχολογία, αλλά και το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας δίνοντας του περισσότερη ώθηση σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος κόντρα σε ομάδες στις οποίες θα χρειαστεί τόσο η εμπειρία του, όσο και η τεχνική του κατάρτιση.