Home TOP NEWS Μιτσίδης: “Έγιναν όλα τα απαραίτητα από την πλευρά μας και από την...

Μιτσίδης: “Έγιναν όλα τα απαραίτητα από την πλευρά μας και από την Ομόνοια”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.


Ο Μιτσίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πολυσυζητημένο θέμα με το Δασάκι και τις προσπάθειες που γίνονται για να το αξιοποιήσει και η ΟΜΟΝΟΙΑ στη νέα σεζόν.

Η σχετική τοποθέτηση:

Για το θέμα με το Δασάκι: «Πραγματοποιήθηκαν κάποιες συναντήσεις μεταξύ των αρμοδίων πλευρών και του προέδρου του μας και της Ομόνοιας και εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι περιμένουμε την απόφαση των Βρετανικών Βάσεων μετά από τις συναντήσεις. Χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρός μας το θέμα μαζί με την Ομόνοια και εκείνο που γνωρίζω είναι πως έχουν δοθεί κάποιες προτάσεις, έγινε το ραντεβού και περιμένουμε την απόφαση. Έγιναν όλα τα απαραίτητα από την πλευρά μας και από την Ομόνοια και η απόφαση είναι στις Βρετανικές Βάσεις και αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζουμε. Είναι σημαντικό για τον Εθνικό και τη γύρω περιοχή και θα επωφεληθούν τα χωριά εκεί γύρω, η ομάδα μας αλλά και η Ομόνοια. Όλοι θέλουμε να γίνει αυτό».