Home TOP NEWS Όχι σε ΟΜΟΝΟΙΑ και σε Άμπχα από Λαμκέλ Ζε

Όχι σε ΟΜΟΝΟΙΑ και σε Άμπχα από Λαμκέλ Ζε


«Όχι, ευχαριστώ»… φέρεται να έχει πει στην Ομόνοια και στην Άμπχα Κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται σε δημοσίευμα η βελγική εφημερίδα Voetbalkrant.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας, «Gazet van Antwerpen» ισχυρίστηκε ότι ο 26χρονος διεθνής Μαμερουνέζος επιθετικός έχει δεχτεί πρόταση από τους κυπελλούχους Κύπρου, αλλά και από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρόγιαλ Άντβερπ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου το 2023.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Voetbalkrant: «Η Ρόγιαλ Άντβερπ θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να εγγραφεί στην Α’ ομάδα. Υπάρχουν κάποιες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Καμερουνέζο επιθετικό, αλλά όχι αυτές που θέλει ο ίδιος. Με τις Άμπχα κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία και την Ομόνοια Λευκωσίας από την Κύπρο να ενδιαφέρονται, έχει δύο επιλογές, αλλά όπως φαίνεται και στον λογαριασμό του στο Instagram ήδη έχει πει όχι, ευχαριστώ. Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας επίσης ενδιαφέρονται θα νδιέφερε και τον ίδιο περισσότερο αυτή η προοπτική. Πιθανό να προκύψει λύση σύντομα, αλλά η Άντβερπ ακόμη θέλει κάποιο χρηματικό ποσό για την παραχώρηση του».

Πηγή: match.com.cy