Home TOP NEWS Απολογισμός 20ης αγωνιστικής

Απολογισμός 20ης αγωνιστικής


Πτώση στη βαθμολογία για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τους αγώνες της αγωνιστικής. Η ήττα μας από τη Νέα Σαλαμίνα μας απομακρύνει από τις πρώτες θέσεις και πλέον η θέση μας στην πρώτη εξάδα διακυβεύεται.

Με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ άρχισε η 20η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Μακάρειο Στάδιο με 2-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή με 47 βαθμούς.

Η Πάφος F.C. νίκησε με 3-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς στο “Στέλιος Κυριακίδης” και με 44 βαθμούς πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας, με αγώνα περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ.

Δύο τέρματα πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Cyta Ζάιρο που έφτασε τα 16 και ένα τέρμα πέτυχε ο Κανέ. Με αυτογκόλ του Μπάιριτς το τέρμα της Δόξας.

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 τον Ακρίτα Χλώρακας σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta και με 46 βαθμούς ανέβηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Για τους νικητές σκόραραν οι Κβιλιτάια (πέναλτι) και Δώνης.

Νίκη και για τη Νέα Σαλαμίνα, 2-1 την Ομόνοια. Στην 7η θέση με 31 βαθμούς η Νέα Σαλαμίνα, στην 4η θέση με 34 βαθμούς η Ομόνοια.

Ο Ντορεγκαράι και ο Τιάγκο σκόραραν για τους νικητές, ο Κακουλλής είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 για την Ομόνοια.

Από τέρματα των Μιραλάς και Μιλιτσεάνου η ΑΕΛ νίκησε με 2-0 την Καρμιώτισσα στο Στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ.  Η ΑΕΛ ανέβηκε στους 28 βαθμούς, αφήνοντας στους 20 την αντίπαλο της.


Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, 3-1 τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της Λεμεσου και άνοδος στους 37 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στην 6η θέση με 32 βαθμούς ο Απόλλων.

Δύο τέρματα για τον Άρη πέτυχε ο Κακόριν (29′ και 84′ πέναλτι) και ένα ο Στεπίνσκι (45′) ενω ο Απόλλων είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με αυτογκόλ του Μπρόρσον (73′).

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση νίκησε με 1-0 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ανέβηκε στους 22 βαθμούς και στην 9η θέση, αφήνοντας την Ένωση 11 με 14 βαθμούς. O Αντονίν Κορτές πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 34ο λεπτό.

Όλα τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής: 

  • Άρης – Απόλλων 3-1
  • Ανόρθωση – Ε.Ν. Παραλιμνίου 1-0
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-2
  • Πάφος FC – Δόξα Κατωκοπιάς 3-1
  • ΑΕΛ – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 2-0
  • ΑΠΟΕΛ – Ακρίτας Χλώρακας 2-0
  • Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια 2-1

H βαθμολογία 

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 

Ακρίτας-Καρμιώτισσα 

Απόλλωνας-Ολυμπιακός

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Δόξα-Ανόρθωση

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 

Ομόνοια-Πάφος

Σαλαμίνα-ΑΕΛ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Ένωση-Άρης