Home TOP NEWS Αντιδρούν τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Κοινή ανακοίνωση)

Αντιδρούν τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Κοινή ανακοίνωση)


Εξέδωσαν ανακοίνωση τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να εκφράσουν την αντίθεση τους στα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στον μειωμένο αριθμό εισιτηρίων που θα έχει στη διάθεση της ο κόσμος της ομάδας στον τελικό της πετόσφαιρας.

Αναλυτικά:

Την ανικανότητα των αρμόδιων αρχών καλούνται να πληρώσουν για ΑΚΟΜΑ μια φορά οι οπαδοί. Ημίμετρα και νόμοι που αδυνατούν να εφαρμοστούν στα γήπεδα έχουν ως αποτέλεσμα οι γιορτές των αθλημάτων είτε να διεξάγονται σε άδειες κερκίδες, είτε να διεξάγονται με μειωμένο αριθμό εισιτηρίων.

Η βία είναι κοινωνικό φαινόμενο και ως τέτοιο, μέσα από την φιλοσοφία της πρόληψης και της σωστής διαπαιδαγώγησης πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η εφαρμογή του τρομονόμου είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του κράτους και της αστυνομίας, η οποία με διάφορα προσχήματα και δικαιολογίες επιθυμεί την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους.

Όπως φαίνεται όμως στην τελική, για ακόμα μια φορά θύμα της υπόθεσης είναι ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού μειώθηκαν τα εισιτήρια που θα έχουμε στην διάθεση μας, για να συναινέσει η αστυνομία να αστυνομεύσει τον αγώνα.

Αν δεν μπορείτε κύριοι να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, να αφήσετε τις καρέκλες και να πάτε στα σπίτια σας!

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ δεν είναι παιχνίδι κανενός και κάθε φορά που θα μας δίνεται η ευκαιρία θα σας ‘’απαντάμε’’ στα γήπεδα όπως σας αξίζει για να θυμάστε πως μόνη δεν θα την αφήσουμε ποτέ!

ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –
Συ.Φι Λεμεσού
Συ.Φι Λάρνακας
Συ.Φι Σολιάς
Όμιλος γυναικών