Home Uncategorized Γνωστός ηθοποιός, ύποπτος για τη ληστεία στη ΣΠΕ Λευκωσίας (videos)

Γνωστός ηθοποιός, ύποπτος για τη ληστεία στη ΣΠΕ Λευκωσίας (videos)


Με γυαλιά ηλίου, περούκα και ψεύτικο μουστάκι, ο 54χρονος ηθοποιός, επιχείρησε να εισέλθει εντός του συνεργατικού ταμιευτηρίου Λευκωσίας στην λεωφόρο Τσερίου.


Μόλις έγινε αντιληπτός από τους ταμίες, του ζητήθηκε όπως προνοούν οι κανονισμοί, να βγάλει τα γυαλιά που φορούσε για να του ανοίξουν την πόρτα. Έτσι και έγινε.

Ο 54χρόνος, έβγαλε τα γυαλιά, και η ταμίας του άνοιξε την πόρτα ασφαλείας. Μάλιστα ο ίδιος, μπαίνοντας στο υποκατάστημα, είπε με δυνατή φωνή, ότι η πόρτα δυσκολεύει να ανοίξει. Κανονικά σαν πελάτης!

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όπως βλέπετε και στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα, το οποίο εξασφάλισε ο ΑΝΤ1,πλησίασε στο ταμείο και ζήτησε από την υπάλληλο, στην αγγλική διάλεκτο αυτή την φορά, τα βάλει χρήματα από το ταμείο, στην τσάντα που κρατούσε.

Το αυτοκίνητο του υπόπτου, εντοπίστηκε κοντά στο παλιό σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ο 54χρονος ηθοποιός, από μέλη της αστυνομίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αρχηγείο για ανάκριση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κάθε ανάμειξη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η αστυνομία κατέχει μαρτυρία, από μέλος της δύναμης, που βρισκόταν στο συνεργατικό σαν πελάτης, και αναγνώρισε τον 54 χρόνο.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και η αστυνομία έχει ανοίξει τους φακέλους παλαιών υποθέσεων. Δεν αποκλείεται ο 54 χρόνος, να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις ληστειών.

Καρέ – Καρέ η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στη ΣΠΕ Λευκωσίας από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Δείτε το βίντεο:

 

Ληστεία διαπράχθηκε το μεσημέρι στην Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ένοπλος άνδρας εισήλθε εντός του υποκαταστήματος της ΣΠΕ και αφού προέταξε όπλο, άρπαξε από τα ταμεία χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Για την υπόθεση ήδη συνελήφθη ένα πρόσωπο, που θεωρείται από την Αστυνομία ύποπτος για την ένοπλη ληστεία, το οποίο και ανακρίνεται.

Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε και το όχημα που φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ο ύποπτος ως δράστης της ένοπλης ληστείας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγή: ant1iwo