Home Uncategorized Νέο Galaxy Note ετοιμάζει η Samsung

Νέο Galaxy Note ετοιμάζει η Samsung

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1163.jpeg


Μια νέα έκδοση του Galaxy Note 10.1, ίσως με μικρότερο μέγεθος οθόνης, φαίνεται πως κατασκευάζει η Samsung. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν αρχεία μιας υπηρεσίας πιστοποίησης DLNA τα οποία δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα AndroidSlash.

Ο κωδικός του νέου μοντέλου είναι GT-N5100, κάτι που υποδηλώνει πως πρόκειται μάλλον για συσκευή της σειράς Note, ενώ δεν είναι και η πρώτη φορά που συναντάμε αυτόν τον κωδικό. Ο GT-N5100 είχε κάνει και παλιότερα την εμφάνιση του, σε έγγραφα πιστοποίησης WiFi, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Οι τελευταίες φήμες δεν αναφέρουν πολλά για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, μιλούν απλά για ένα tablet με οθόνη 7 έως 9 ιντσών το οποίο ίσως και να αποτελεί την απάντηση της Samsung στο iPad Mini, δεδομένου πως η τελευταία της συσκευή στις 7 ίντσες, το Galaxy Tab 7.7 θεωρείται πλέον «παλιό».

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Samsung ετοιμάζεται να εντάξει μια ακόμα συσκευή στην συλλογή της. Είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να μας την παρουσιάσει, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει σύντομα αφού η κυκλοφορία της δύσκολα θα «προλάβει» την περίοδο των εορτών. Η επίσημη αποκάλυψη της νέας συσκευής είναι αρκετά πιθανό να γίνει στην έκθεση MWC τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην Βαρκελώνη.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr