Home Uncategorized Μόνο Αποέλ!

Μόνο Αποέλ!

chiron


Να αρκέψω με τα τυπικά ; Γειά σας ηντα κάμετε και ξέρω εγω;
Βαρκούμαι.Εξάλλου ξέρω  τι κάμετε και πώς είσαστε,  αφρίζετε οπως αφρίζω τζαι εγώ με τούτα που γίνουντε.
Κάθε  εφτομά βάλλω στοίχημα με τον εαυτό μου οτι στην δικαστική εν μπορούν να κάμουν κάτι χειρότερο και πάντα πέφτω έξω.
Τούτη την στράτα εν το χωνεύκω,( οι πως τες άλλες εχώνεψα το)
Ακυρώσαν την κότζιηνη του Μπόρδα. Τούτο το πράμα εν πάλε μοναδικό, μόνο στην Κύπρο και φυσικά μόνο το αποέλ εμπορούσε να κάμει έτσι κουβέντα. Αλόπως εν που δαμέ που φκαίνει το ΄΄σύνθημα μόνο αποερλ’’ .

Βαθυστόχαστο μπορώ να πώ διότι :
Μόνο αποελ μπορεί να φάει ο παίκτης του κόκκινη και μετά απο 10 λεπτά να επανέλθει στο γήπεδο να αγωνιστεί.
Μονο αποερλ μπορεί να πιάσει πρωτάθλημα στα χαρτιά.
Mόνο αποέρλ μπορεί να ακυρώσει κότζιηνη
Μόνο αποερλ μπορεί να καταργήσει την διαβάθμιση (1956-1957) για να καταλάβετε το 56 και το 57 παίζω το πολλά στο ΚΙΝΟ)
Μόνο αποερλ μπορεί να χαθούν τα κατουρήματα των παικτών του .Είπαμε σε προηγούμενο άρθρο ότι ήπιε τα η καθαρίστρια .
Μόνο αποερλ μπορεί να έχει 5 παίκτες με καρδιακά προβλήματα αλλά καμιά υπόνεια για ντόμπινκ
Μόνο αποερλ μπορεί να φωνάξει γαμιέτε η κοπ και η διαιτησία.(!) οκ δαμέ πάω πάσο τούτο εν πιό ανώμαλο και που το να βλέπεις λαστιχάρη αναρχικό ή το άλλο , πανό bob marley,  one love και που κάτω ‘’αποερλ’’
ΩΩΩ μοντιέγ ! Ατε κανεί με τούτο διότι εν  και θορώ με να σταματώ με τούτο .

ΑΑΑΑ τωρά που εθυμήθηκα, είχε κάτι παιθκιά με ένα ημερολόγιο-χρονόμετρο  για τις μέρες και τις ώρες που έχουν να φάν κότζινη κάρτα… εν και πιστεύκω να το μηδενίσετε ένεν ;;  Εφάαν μια και εκαταφέραν και εσβήσαν την ρε .. μονο (το ) αποέρλ έτσι δύναμη.
Ατε τέρμα τα αστεία , να μιλήσω και νάκκο σοβαρά , τούτο το πράμα που κάμουν οι λαστιχάρηες εν απίστευτο πραγματικά , αδυνατώ πραγματικά να το χαρακτηρίσω, ελέγχουν τα πάντα οι ξημαρισμένοι ,και άμαν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα.
Ακόμα και μένα , για να καταλάβετε εστείλαν μου φωτογραφία με το τι να βάλω ότι είδε ο Μπόρδα στο παιχνίδι με την αελ
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Γατάκια …ποιά κόκκινη ;

Είδετε το πέναλτυ του Ατόρνο ένεν ; Εκλάψαν οι λούλλες ότι αδικούντε που την διαιτησία , οτι θα τους βρουν μπροστά τους και λοιπές πίππες .
Θωρείς τζαι τον Αβρααμίδη (οξά κυπριανίδη) και λαλεί ότι υπάρχει σπρώξιμο (!) Ρε ούτε η Σίση στό άντρες έτοιμοι για όλα εν τους άγγιζε τόσο απαλά για να πέσουν στην πισίνα . Κιάορκα τι εθυμήθηκα ο άτοιμος ;
Μιας τζαι μιλούμε για το άνδρες έτοιμοι για όλα θυμούμαι υπήρχε μια ενότητα ‘’κάνε την Δήμητρα να γελάσει’’ αν της έδειχνα το βίντεο με την πτώση του Ατόρνου παίζει να φύρνετουν που το γέλιο.
Μεν μου απαντήσει κανένας ότι εν το θώρε..εν πιστεύκω να έχει άτομο πάνω των 23-24 που να μεν το είδε, εμένα προσωπικά άρεσκε μου η Δήμητρα, εχώρισε με τον Ανδρέα μετά , γάμησε τα . Αχ ρε Δημητρούλα σε πιού αγγαλια άραγε να κοιμάσε τώρα ;

Ατε κανεί με τούτους, πάμε σε άλλους
Μαντέψετε πιου εν το συγκεκριμένο κινητό-μήνυμα ;


Εν και πιστεύκω να μεν εκατάλαβε κανένας ενεν ; Chris  Elia ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Εκάθουμουν προχτές και σκέφτουμουν τί να σκεφτώ , ξαφνικά ήρτε μου μιά ‘’λαμπρή’’ ιδέα , αφου θορώ ότι το ακέλ εν τα πολλόπάει και πολλά καλά στις εκλογές , εσκέφτηκα να φέρω στο τραπέζι την ιδέα να συγχωνευτεί με άλλο κόμμα , πχ εδέκ ή δήκο ξέρω εγω , να το κάμουν.. χμμμ ‘’Νέα… Ιδέα’’
Α ; Τι λαλείτε ; Συμφωνείτε μαζί μου ; Είμαι σίουρος πως με ξιτιμάζετε τωρά, Κάπου στο βάθος ακούω  μερικά <<Σαν δεν ντρέπεσε,  ένα ιστορικό κόμμα όπως το ακέλ , αγνο, ταπεινό,  με ιστορία, να συγχωνευτεί με άλλο κόμμα; Ντροπή σου . Αίσχος . Στείλτε τον στην Σιβηρία αμέσως. >>Προσωπικά εν με χαλά να πάω Σιβηρία , εν να μερώσω και τες αρκούδες τους τζιπάνω.  Είδα τζαι 6-7 φορές τζίνο το έργο με το γερμανό που τους έφιε που τζιπάνω και επήε περπατητός ώς το Ιράν , έμαθα και τες στράτες.

Ξέρω-ξέρωω εν να στείλετε πολλοί κακίες για το άτομο μου και για τούτα που γράφω . Με χαρά θα σας πώ ότι θα σας διαβάσω όλους και αν είναι δυνατόν θα σας απαντήσω  . Το μόνο που θέλω να ξέρετε ότι τούτην την σκέψη εκάμαν την συγκεκριμένοι  για την ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ!
Φυσικά μετά εκαταλάβαν ότι αν επροχωρούσαν ακόμα λίγο το θέμα ούτε ο αυτοεξορισμός τους εν θα αποτελούσε λύση για την σωτηρία τους.

Κάτω τα χέρια που την ΟΜΟΝΟΙΑ !

Υγ: Προσπαθώ να θυμηθώ ποιού φίλου ήταν η φωτογραφία με τον δεινόσαυρο, έφυρες με εν το μεταξύ. Ναί είπα ψέματα εν με ελέγχουν οι λαστιχάρηες , απλά ήθελα να δώ αν διαβάζεις εσύ αγαπημένε μου αναγνώστη τα υστερόγραφα μου

Υγ1 : Προς την δικαστική , έφαε μιά κότζινη ο Κανάρης το 1984, τιμωρήστε τον Χριστοφή να μεν παίξει άλλη εφτομά

Υγ2: Scara καλώς όρισες στην Ομόνοια!

Υγ3: ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΞΙΤΗΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

Υγ4: Α ρε, έχει φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑ-αποερλ σήμερα, προβλέπω νέο ρεκόρ σκόρ και προσέλευσης θεατών

απο φίλο στο facebook…
Παλιά μας κράτησες εσύ.. ΤΩΡΑ θα σε κρατήσουμε εμείς!!