Home Uncategorized Η Lenovo παρουσίασε στην Ελλάδα τα νέα convertibles

Η Lenovo παρουσίασε στην Ελλάδα τα νέα convertibles

Δελτίο Τύπου – Η Lenovo παρουσίασε σήμερα στην Ελλάδα τη νέα οικογένεια convertible Windows 8 συσκευών, που θα αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα τα PCs και θα επαναπροσδιορίσουν το μέλλον του mobile computing. Ultrabook και tablet σε ένα; Τώρα γίνεται! Με ναυαρχίδα το IdeaPad Yoga 11 και 13 ιντσών, η οικογένεια περιλαμβάνει επίσης τα convertibles ThinkPad Twist, “rip and flip” ThinkPad Helix και IdeaTab Lynx.


Στην παρουσίαση συμμετείχε η Yoga Doer Ελένη Πετρουλάκη, ambassador των νέων IdeaPad Yoga, μαζί με την ομάδα trainers (Νίκη και Δημήτρης), που εντυπωσίασαν το κοινό με τα Yoga Acrobatics τους, αποδεικνύοντας πως το PC σας μπορεί να είναι εξίσου ευέλικτο με το σώμα σας!

Η Ελένη Πετρουλάκη καλωσόρισε το κοινό και μίλησε για την νέο αγαπημένο της love tool, το IdeaPad Yoga και τα νέα convertibles, τα απόλυτα προϊόντα για Doers που διπλώνουν, λυγίζουν, γίνονταιtablet, laptop και ικανοποιούν την κάθε σας επιθυμία. Δοκιμάστε κι εσείς το πιο ευλύγιστο laptop που φτιάχτηκε ποτέ!

 

Lenovo Helix
Niki_Dimitris_Yoga

 

Yoga 13'
Michalis Economakis_Eleni Petroulaki

 

Nikos Printezis_Eleni Petroulaki_Michalis Economakis_Yiota Kaskaba_Dora Panopoulou
Eleni Petroulaki

 

Lenovo Twist

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr