Home Uncategorized Φαλκάο: «Έξυπνη ομάδα η Ελλάδα»

Φαλκάο: «Έξυπνη ομάδα η Ελλάδα»


O μεγάλος απών του Μουντιάλ και της Κολομβίας, ο Ραδαμέλ Φαλκάο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το σημερινό παιχνίδι με την Ελλάδα. Ο κορυφαίος επιθετικός τόνισε πως η Ελλάδα είναι έξυπνη και θα πρέπει οι Κολομβιανοί να προσπαθήσουν πολύ για να τη νικήσουν.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα και με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Εγώ θα είμαι στο πλευρό της εθνικής και θα ζήσω το ματς τόσο έντομα όσα κάθε άλλος Κολομβιανός. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας δώσουν χαρά», τόνισε.

Το δικό του φαβορί; «Δεν ξέρω ποια ομάδα είναι φαβορί. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το τουρνουά. Η κατάσταση είναι πολύ ισορροπημένη».

Για τη συντριβή της Ισπανίας από την Ολλανδία, είπε: «Δεν περίμενα πως η Ισπανία θα έχανε με τέτοιο σκορ από την Ολλανδία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ισπανία μπορεί να κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια της, να προκριθεί και να ξαναμπεί στο κόλπο».

Για την αποθεραπεία του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του κόσμου. Για μένα αυτή είναι μια οδυνηρή περίοδος και η στήριξη των φιλάθλων μού δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr