Home Uncategorized Η τρομερή διαφήμιση των Αργεντινών με σταρ τον Τραμπ!

Η τρομερή διαφήμιση των Αργεντινών με σταρ τον Τραμπ!

trump-messi-copa-620


Τα ηλίθια και ρατσιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ έχουν προκαλέσει απαντήσεις σε όλο το κόσμο. Ο πρώην πρόεδρος του Μεξικού Βιθέντε Φοξ απάντησε πως “δεν θα κτίσω εγώ το τοίχος σου” στην προτροπή του υποψήφιου για την προεδρία της Αμερικής να κλείσουν τα σύνορα με τοίχος, τη στιγμή που ο Βαλίντ Μπιν Ταλάλ, μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία τον χαρακτήρισε “ντροπή” για την Αμερική. Ακόμα και ο Ντέιβιντ Κάμερον χαρακτήρισε την ρητορική του Τραμπ ηλίθια και λάθος.

Στην Αργεντινή, είπαν να εκμεταλλευτούν τις ηλιθιότητες του Τραμπ αλλιώς! Έκτισαν ένα καταπληκτικό φιλμάκι που σκοπό έχει να “πορώσει” τους οπαδούς ενόψει του Κόπα Αμέρικα! Σε αυτό παρατίθενται ατάκες του Τραμπ, παράλληλα με Αργεντινούς παικταράδες όπως ο Μέσσι, ο Αγουέρο, ο Παστόρε, να μοιράζουν σακούλες στους αντιπάλους και τελειώνει με το μήνυμα “Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην μας αφήσετε να μπούμε!”

Αγαπημένα σημεία του γράφοντα; “Δεν είναι τα μικρά καλά ανθρωπάκια που νομίζετε” λέει ο Τραμπ ενώ το πλάνο είναι γυρισμένο στο Μέσι και “Μας εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο”, ενώ ο Αγουέρο κάνει χαζούς τους αμυντικούς!