Home Uncategorized Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 5-3 τη Ρεμς και κατέκτησε το “Trofeo Bernabéu”

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 5-3 τη Ρεμς και κατέκτησε το “Trofeo Bernabéu”

real


Οκτώ γκολ σημειώθηκαν στον φιλικό αγώνα “Trofeo Bernabéu”, που διεξάγεται κάθε χρόνο, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεμς, με νικήτρια την πρώτη. Οι Μαδριλένοι σήκωσαν τον 26ο τίτλο τους κερδίζοντας 5-3 τους Γάλλους, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 3-1.

Το σκορ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” άνοιξε ο Πάμπλο Τσαβαρία για τους φιλοξενούμενους στο 7ο λεπτό, όμως ο Νάτσο ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα. Προβάδισμα στη “βασίλισσα” έδωσε ο Σέρχιο Ράμος στο 40′, ενώ στις καθυστερήσεις χρίστηκε σκόρερ και ο Άλβαρο Μοράτα. Και τα τρία γκολ της Ρεάλ επιτεύχθηκαν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ, με τον Οντέν να μειώνει σε 3-2 στο 48ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε το 4-2, ενώ ο Κιεΐ μείωσε πάλι σκοράροντας στο 73ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Μαριάνο Ντίας στο 78ο λεπτό.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Κίκο Κασίγια (64′ Γιάνιεθ), Ντανίλο (63′ Καρβαχάλ), Σέρχιο Ράμος (46′ Βαράν), Νάτσο (73′ Λίνχαρτ), Μαρσέλο (46′ Άλβαρο Τεχέρο), Κρόος (63′ Καζεμίρο), Χάμες Ροντρίγκες (66′ Λούκας Βάθκεθ), Μόντριτς (63′ Κόβατσιτς), Μάρκο Ασένσιο (46′ Ίσκο), Μπέιλ (64′ Ένθο Φερνάντεθ), Άλβαρο Μοράτα (46′ Μαριάνο Ντίας).

Στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τον αγώνα: