Home Uncategorized Ο Πικέ αποκάλυψε πως… έκανε δική του τη Σακίρα

Ο Πικέ αποκάλυψε πως… έκανε δική του τη Σακίρα

 


Πως ο Ζεράρντ Πικέ γνώρισε τη Σακίρα, με τη σχέση τους να οδηγείται σε γάμο, αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Πρώτη τους συνάντηση έγινε στην Μαδρίτη το 2010 στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το βίντεο κλιπ του Waka Waka, επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ. Τότε ο Πικέ ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας, που του το έδωσε.

Η επικοινωνία μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν ο 29χρονος, πλέον, έστειλε μήνυμα στη Σακίρα ρωτώντας την πως είναι ο καιρός στην Αφρική, όπου διεξαγόταν η διοργάνωση και βρισκόταν εκείνη, πριν φτάσει ο ίδιος με την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας. Περίμενε μια απλή απάντηση, όπως “κάνει κρύο φέρε παλτό”, αλλά τελικά η Σακίρα απάντησε με μια μεγάλη παράγραφο, κάτι που ο Πικέ θεώρησε ως… πράσινο φως για να πλησιάσει την τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης συνέχισαν να επικοινωνούν καθημερινά με μηνύματα, αλλά για να συναντηθούν ξανά θα έπρεπε ο Πικέ και η παρέα του να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αυτό γιατί εκεί θα έδινε το παρών της και η Σακιρα. «Της είπα πως αν χρειαζόταν να φτάσουμε μέχρι τον τελικό για να την δω τότε θα το έκανα. Έτσι τη συνάντησα για δεύτερη φορά, μετά τη λήξη του τελικού» ανέφερε ο Πικέ, με τη συνέχεια να είναι γνωστή. Οι δύο τους είναι μαζί και απέκτησαν δύο αγόρια, τον Μίλαν και τον Σάσα.