Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Βασικός και σκόρερ δύο τερμάτων ο Κακουλλής

Βασικός και σκόρερ δύο τερμάτων ο Κακουλλής

 


Φιλικό παιχνίδι στα Σκόπια έδωσε η Εθνική Παίδων U17, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδων της χώρας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Η Κύπρος προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τέρματα του Ανδρόνικου Ανδρόνικος Κακουλλή σε 28ο και 32ο λεπτό και οι γηπεδούχοι μείωσαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και ισοφάρισαν στο φινάλε.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο νεαρός (γεννημένος στις 3/5/2001) ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είχε σκοράρει ξανά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 17 ετών πριν ένα εικοσαήμερο. Περίφημα μάλιστα τα πάει και με την πράσινη φανέλα, αφού σε δύο αγώνες με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πέτυχε πέντε γκολ και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τους άλλους δύο “πράσινους” που ήταν στην αποστολή, ο Μαρίνος Τζιωνής πέρασε ως αλλαγή στο 58ο λεπτό και ο Ιάσονας Ορφανίδης στο 70′.

 

Πρόκειται για τον πρώτο από τους δύο φιλικούς αγώνες της Κύπρου κόντρα στο Σκόπια, με τον δεύτερο να είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 17:00. Τα φιλικά εντάσσονται στην προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Οι επίσημοι αγώνες θα γίνουν στην Πάφο από τις 17 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και στον όμιλο της Κύπρου συμμετέχουν η Σουηδία, η Πολωνία και το Σαν Μαρίνο.