Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ήττα στο πρώτο φιλικό για την Εθνική Νέων

Ήττα στο πρώτο φιλικό για την Εθνική Νέων


Το πρώτο της φιλικό στην Αυστρία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα έδωσε η Εθνική Νέων χτες το απόγευμα. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-1 υπέρ των Αυστριακών, που στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0 και έκαναν το έργο της Εθνικής πιο δύσκολο. Στην αρχή του δεύτερου μέρους, οι μικροί μείωσαν σε 2-1, ωστόσο στο 77′ η ομάδα της Αυστρίας σκότωσε τον αγώνα με 3ο γκολ. Βασικός στο πρώτο ημίχρονο ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φιλικό με την ίδια ομάδα θα διεξαχθεί αύριο στις 18:00, με την αποστολή να επιστρέφει την Παρασκευή στην Κύπρο

Αναλυτικά η ενημέρωση από ΚΟΠ: 

Την ήττα με 3-1 γνώρισε σήμερα η Εθνική Παίδων U17 στην Αυστρία στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της χώρας.

Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο (5′, 38′). Η Εθνική μας μείωσε σε 2-1 με τον Λούκα Ανδρέου (μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι) στο 51′ και ακολούθως (77′) οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ.

Κύπρος: Χατζηγαβριήλ, Πιτσιλλίδης (58′ Κουμπαρή), Στ. Ανδρέου (46′ Λ. Ανδρέου), Ηρ. Χριστοδούλου, Καλογήρου, Μελαναρκίτης (58′ Καφατάρης), Βενιζέλος (58′ Χατζηγιάννης), Χ. Χαραλάμπους (46′ Α. Χαραλάμπους), Γεωργαλλίδης (46′ Ε. Αντωνίου), Βρόντης (46′ Ε. Ανδρέου), Γαβριήλ (58′ Χρ. Χρυσοστόμου).