Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (22-23/12)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (22-23/12)


Τέσσερις νίκες και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: Διγενής – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας τον Διγενή Μόρφου με 1-5 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και ανέβηκε στους 23 βαθμούς. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Παπαθανασίου, Ανδρέου, Γρούτα, Γιαννακού, Αγγελή, Θεοδώρου, Αβρααμίδη, Κοτσώνη, Οζλέρ και Ζουλαφάκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε και τα πέντε τέρματα της με τους Θεοδώρου και Κοτσώνη να σκοράρουν από δύο φορές και τον Ζουλαφάκη μία. Πλέον, με 23 βαθμούς και απολογισμό επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 20 ομάδων). Επόμενη υποχρέωση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις 13 Ιανουαρίου (10:00) απέναντι στον Απόλλωνα (κλιμάκιο Πάφου) εντός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 4-1

Την 13η νίκη της στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας επανήλθε στις επιτυχίες, αφού κέρδισε εντός έδρας την ΠΑΕΕΚ με 4-1 και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη δεύτερη θέση. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικό, Μ. Γεωργίου, Μ. Πέτρου, Παναγιώτου, Χρίστου, Παπαδόπουλο, Αντρέου, Σωτηρίου, Νεοφύτου, Λάμπρου και Σταύρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το πρώτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ και τα υπόλοιπα τρία σημείωσαν οι Χρίστου, Αποστόλου και Ανδρέου. Το μόνο που κατάφερε η ΠΑΕΕΚ ήταν να μειώσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού σε 4-1. Με το σημερινό «τρίποντο» η ομάδα μας ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη Δόξα και απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, το Σάββατο (5/1, 10:00) απέναντι στον Εθνικό Άσσιας εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 4-0

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της και 14η συνολικά πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας κέρδισε με 4-0 την ΠΑΕΕΚ εντός έδρας και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Ιωάννου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Μαντορίνη, Ναθαναήλ Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Γρούτα, Κουρσάρη, Μακρυγιώργη, Σταση, Χριστάκη, Σπυριδάκη και Παπαδόπουλο. Πρωταγωνιστής για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Δημήτρης Σπυριδάκης, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και έφτασε τα 28 στο πρωτάθλημα, ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο Κουρσάρης. Με το σημερινό «τρίποντο» η ομάδα μας ανέβηκε στους 45 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, το Σάββατο (5/1, 12:00) απέναντι στον Εθνικό Άσσιας εκτός έδρας.

 

U16: ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0

Συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 4-0 από την ΠΑΕΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παραμένει στη 12η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, το Σάββατο (5/1, 10:00) απέναντι στον Εθνικό Άσσιας εντός έδρας.

 

U17: ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4

Παιχνίδι πρωταθλήματος έδωσε σήμερα, μετά από δύο εβδομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας την ΠΑΕΕΚ με 0-4 και ανέβηκε στους 31 βαθμούς. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Χάρης Καλλικάς, άρχισε το παιχνίδι με τους: Μ. Γεωργίου, Φιλίππου, Χρίστου, Ιωάννου, Φωκά, Τ. Γεωργίου, Ζευκή, Λοΐζου, Κουλουμπρή, Ποντικό και Χατζηβασιλείου. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν στη νίκη χάρη στα δύο γκολ του Ζευκή και το ένα των Λοΐζου και Αντωνίου. Μετά το σημερινό «τρίποντο» η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 31 βαθμούς με απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Επόμενη υποχρέωση το εξ αναβολής ντέρμπι απέναντι στο Αποέλ την ερχόμενη Πέμπτη (28/12, 14:30) εκτός έδρας.