Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κουφάλες, μην μας ξεγράφετε…

Κουφάλες, μην μας ξεγράφετε…

img_3266


Ένα άσχημο τέλος, μετά από μάλλον παράξενες προηγούμενες μέρες το αποψινό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε 1 πόντο από τον Απόλλωνα 82-83, με τον Τζαμάρ Ντιγκς να αστοχεί στην εκπνοή του αγώνα από ένα σημείο που 9 στις 10 φορές είναι εύστοχος. Την ίδια στιγμή η ΕΝΑΔ κέρδισε την ΑΕΛ σε ένα ματς που παίχτηκε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, με τον Άλεξιτς να μην παίζει δευτερόλεπτο και τον Παλάλα παρών απών. Το πράγμα προφανώς δυσκόλεψε πολύ για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτή φυσικά είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη, είναι πως οι πράσινοι πραγματοποίησαν απόψε εξαιρετική εμφάνιση δικαιούνταν τη νίκη και την έχασαν από μια άτυχη στιγμή. Ο νεοαποκτηθέντας Τάσιτς ήταν πολύ καλός και έδειξε πως θα βοηθήσει στη συνέχεια. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερνε να εγγράψει και τον δεύτερο ξένο που είχε κλειστό, το πράγμα θα ήταν αλλιώς, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κόσμο στο πλευρό της και πάλι το πράγμα θα ήταν αλλιώς. Δεν τα παρατάμε όμως.

Υπάρχει άλλος ένας γύρος. Και τον Απόλλωνα θα τον ξαναπαίξουμε (στο Ελευθερία) και την ΑΕΛ θα την ξαναπαίξουμε  και με την ΕΝΑΔ θα τα ξαναπούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί και πρέπει να σωθεί. Κουφάλες σε κάθε γωνιά, να ξέρετε πως δεν ξοφλήσαμε και θα τα ξαναπούμε.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να πούμε ακόμα κάτι: τα τελευταία δυο παιχνίδια, η προκλητική ομοσπονδία τα όρισε την ώρα που αγωνιζόταν η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, για λόγους προφανείς. Από το επόμενο όμως δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να έχει δικαιολογία να μην έρθει γήπεδο. Το τμήμα θέλει τη στήριξη μας, αν το αφήσουμε να πέσει, ας μην ξαναμιλήσουμε για δυνατά κλειστά κλπ.