Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση

 


Την ήττα από τον Αχιλλέα Αγρού με σκορ 74-65 δέχθηκε απόψε η Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, στο δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των play-off του Πρωταθλήματος Β1 Κατηγορίας. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και το εισιτήριο για τους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, αφού η πρόκριση πηγαίνει στην ομάδα που θα φτάσει τις δύο νίκες. Ακόμη δεν ανακοινώθηκε η μέρα και ώρα διεξαγωγής του τρίτου παιχνιδιού, που θα γίνει στο στάδιο “Ελευθερία”.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 37-28, 56-46, 74-65.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα της σημερινής αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πήραν τη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης. Από την άλλη, η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση και καλείται να το πράξει στο τρίτο ματς, έχοντας ως όπλο την έδρα της. Οι “πράσινοι” τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν να πετύχουν το “διπλό”, όμως αφού δεν τα κατάφεραν αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και βλέπουν το επόμενο, που είναι το κρισιμότερο έως τώρα στη σεζόν.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Κυριάκος Αδάμου): Γεωργίου 14 (2), Δουκανάρης 8, Γαβριήλ 20 (3), Πολυκάρπου 9 (1), Κυριακίδης 4, Χαννούν, Γιάγκου, Κασινός 10 (2).

 

 

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, ΑΕΛ και Αχιλλές Καϊμακλίου βρίσκονται επίσης στο 1-1 στις νίκες. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε την περασμένη Κυριακή με 70-58 και ο Αχιλλέας απάντησε σήμερα, επικρατώντας με 62-57, στέλνοντας έτσι τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο ματς.