Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έχασαν στο πρώτο φιλικό

Έχασαν στο πρώτο φιλικό


Με έξι διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αποστολή, η Κύπρος  γνώρισε την ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη της Μολδαβίας στο χθεσινό φιλικό που έγινε στην κλειστή αίθουσα Τάσσος – Παπαδόπουλος Ελευθερία.

Οι Μολδαβοί άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Χοτεριάν, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Εθνική μας ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 8’ όμως τρία λεπτά αργότερα η Μολδαβία πήρε ξανά προβάδισμα με τον Αντρέϊ Νίκολας.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και η Κύπρος διαμόρφωσε το 3-2 με πέναλτι του Κυριάκου Λειβαδιώτη ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Η Εθνική μας στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε με καλύτερο πρόσωπο και στο τέλος θα μπορούσε να φτάσει και στην ισοφάριση.

Για το σημερινό φιλικό ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Μυλωνάς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Αναστάσιος Σκαμπύλης, Χρίστος Ιακώβου, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Μάρκος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Χαράλαμπος Δημητριάδης, Κυριάκος Λειβαδιώτης, Μανώλης Μανώλη, Οδυσσέας Οδυσσέως, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Κάρλο Κεντζελιάν, Χρίστος Στυλιανού, Γιώργος Τουμαζή.

Το σημερινό φιλικό διαιτήτευσαν οι Αντώνης Κωνσταντινίδης και Κώστας Νικολάου.

Οι διεθνείς μας όπως είναι γνωστό προετοιμάζονται καθημερινά ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό τη Λιθουανία στις 24 Ιανουαρίου και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Αγγλία.

Στις 27 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουμε τη Λιθουανία και η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της στις 28 Ιανουαρίου.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Κάουνας και η ομάδα η οποία θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, θα συνεχίσει την προσπάθεια της στον επόμενο γύρο (main round).

Η Μολδαβία βρίσκεται στην Κύπρο από το βράδυ της Δευτέρας και προετοιμάζεται με τη σειρά της ενόψει των αγώνων που θα δώσει στη Μάλτα στις 23 και 26 Ιανουαρίου με Μάλτα και Γεωργία για την προκριματική φάση.

πηγή: cfa