Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πανηγυρική πρόκριση με “7άρα”

Πανηγυρική πρόκριση με “7άρα”

 


Δεν δυσκολεύτηκε πολύ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Παίδων U17 η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας έριξε “7άρα” στην Ανόρθωση, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης στη διοργάνωση.

Πλέον οι “πράσινοι” βλέπουν το αιώνιο ντέρμπι στα προημιτελικά, με στόχο ακόμη μια πρόκριση, που αυτή τη φορά θα τους φέρει στους “4” και πιο κοντά στον τίτλο. Εκτός έδρας θα αγωνιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο προσεχές Σαββατοκύριακο.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα από τη νίκη με 7-2 επί της ομάδα της Αμμοχώστου… Η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό, όμως κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα, αφού η απάντηση ήρθε άμεσα. Ο Μάμας Λοΐζου ισοφάρισε στην επόμενη φάση και ο Χάρης Κουλλούπας στο 10′ έκανε το 2-1 για το “τριφύλλι”. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά και σε πέντε λεπτά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1, με δύο γκολ του Σάββα Πογιατζιή και ένα του Χάρη Κουλλούπα. Οι δύο τους σε 32′ και 37′ πέτυχαν από ένα γκολ ακόμη και αμφότεροι σημείωσαν χατ-τρικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο αργότερα για το τελικό 7-2.