Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Χάρηκαν με τη κίνηση του Τζιωνή

Χάρηκαν με τη κίνηση του Τζιωνή

 


Ο Αντώνης Τζιωνής βρέθηκε χθες το βράδυ στο Ελευθερία μαζί με τον Κώστα Κωνσταντίνου και μαζί παρακολούθησαν την ομάδα μας, στο ντέρμπι που είχε κόντρα στην ΑΕΛ. Ντέρμπι το οποίο αποδείχθηκε στο τέλος πως ήταν μόνο στα χαρτιά, καθώς οι πράσινοι συνέτριψαν την αντίπαλο τους με 10-5.

Οι φουτσαλιστές μας πανηγύρισαν άλλη μία σπουδαία νίκη όμως χάρηκαν πολύ με μία κίνηση του προέδρου της ομάδας στο φινάλε. Ο Αντώνης Τζιωνής κατέβηκε στο παρκέ του γηπέδου την ώρα που οι παίκτες ήταν αγκαλιασμένοι σε ένα κύκλο και μαζί τους φώναξε δυνατά «ΟΜΟΝΟΙΑ». Είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν οι ομάδες μας στα κλειστά και η χαρά των παικτών που είδαν τον πρόεδρο να ενώνει τη φωνή του μαζί τους, ήταν μεγάλη.

Στο φουτσαλικό τμήμα το κλίμα είναι εξαιρετικό και η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή εκεί όπου θέλει να παραμείνει μέχρι το φινάλε για να κόψει πρώτη το νήμα. Τέτοιες κινήσεις σαν την ψεσινή του Αντώνη Τζιωνή δίνουν περισσότερη ενέργεια στην ομάδα και θέληση για να το πετύχουν. Ήταν το αιώνιο παράπονο όσων ασχολούνταν τόσα χρόνια με τα τμήματα, που οι προέδροι αγνοούσαν τις προσπάθειες τους.