Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “Γιατί εκτός από παρόν έχουμε και μέλλον”

“Γιατί εκτός από παρόν έχουμε και μέλλον”

Η Γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγχαίρει τις ομάδες U12 και U17 που συμμετείχαν στο Τουρνουά Αγίας Νάπας. Η γυναικεία ομάδα μας των U17 κατέκτησε την κορυφή και όλοι στο τριφύλλι νιώθουν μεγάλη περηφάνια για τα κορίτσια.


Η ανακοίνωση:

«Γιατί εκτός από παρόν έχουμε και μέλλον. Οι ακαδημίες της ομάδας μας, U12 και U17, συμμετείχαν στο 1ο Παγκύπριο Τουρνουά Φιλίας και Ayia Napa Youth Soccer Festival, αντίστοιχα, και η ομάδα μας δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περηφάνια για τις μικρές μας «Πράσινες»!

Δύσκολο έργο για την U12 οι οποίες είχαν να αντιμετωπίσουν ακαδημίες αγοριών, αλλά οι μικρές μας έκανα το καθήκον τους και στα δύσκολα φώναξαν παρόν. Τα αποτελέσματα των κοριτσιών ήταν Ομόνοια Ladies 0-1 ΠΑΟ Θύελλα, ΠΑΟ Μονής 1-2 Ομόνοια Ladies και ΑΠΕΑ 5-0 Ομόνοια Ladies.

Η U17 πήγε με ένα σκοπό, την κατάκτηση του τροπαίου και φυσικά επέστρεψαν στη Λευκωσία με αυτό στις αποσκευές τους. Στον όμιλο της διοργάνωσης η ομάδα μας είχε τα αποτελέσματα Απόλλων Ladies Λυμπιών 0-3 Ομόνοια Λευκωσίας, Ομόνοια Λευκωσίας 1-0 Champions Ύψωνα και προκρίθηκε απευθείας στον τελικό. Στον τελικό τα κορίτσια βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο, απέναντι στην Champions Ύψωνα, αλλά με το πάθος τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το παιχνίδι στην παράταση. Με το τελικό σκορ 2-2 οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι όπου τα πράσινα κορίτσια έδειξαν ψυχραιμία και κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας. Το Γυναικείο ποδόσφαιρο κάνει βήματα προόδου και η Ομάδα μας δηλώνει παρόν και συμμετέχει έμπρακτα στην προώθηση του.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των τουρνουά που δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια μας να απολαύσουν το ποδόσφαιρο».