Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Στο αρχικό σχήμα οι δύο Νεανίδες του “τριφυλλιού”

Στο αρχικό σχήμα οι δύο Νεανίδες του “τριφυλλιού”

 


Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Νεανίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας σε φιλικό ματς ήταν οι δύο παίκτριες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Χαρά Χαραλάμπους έπαιξε 90λεπτο, ενώ η Παναγιώτα Θεοφίλου αντικαταστάθηκε στο 81′. Ενόψει του δεύτερου ματς θα ενσωματωθούν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ακόμη δύο “πράσινες”, η Σώτια Μακρή και η Μαρία Ματθαίου. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια, η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 έχασε με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν το πρώτο φιλικό της νέας Εθνικής Νεανίδων με αρκετές νεαρές παίκτριες να παίζουν για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κόντρα σε ένα ανώτερο αντίπαλο, η ομάδα μας έδωσε πολλές δυνάμεις αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Τα τέρματα της Εθνικής Ελλάδας πέτυχαν η Ιφιγένεια Γεωργαντζή στο 7ο και στο 69ο λεπτό και η Γρηγορία Πούλιου στο 32ο λεπτό.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Αντουανέττα Χρυσάνθου (46′ Γεωργία Κατσονούρη), Παναγιώτα Θεοφίλου (81′ Μαρία Καρασπύρου), Ηλιάνα Αντωνίου (81′ Παναγιώτα Νέστωρος), Αθηνά Πανταζή, Ευφροσύνη Θεοχάρους (60′ Ραφαέλλα Παύλου), Ελένη Λουκαϊδου (46′ Σκεύη Σχίζα), Χαρίκλεια Διονυσίου (63′ Μαρία Ζαχαρίου), Σταυριάνα Αντωνίου, Χαρά Χαραλάμπους, Φιλίππα Σάββα (81′ Ιζαμπέλλα Δημητρίου), Άννα Γιώρκα (46′ Αφροδίτη Ευριπίδου).

Ελλάδα (Αντώνης Πριόνας): Δέσποινα Καμπούρη, Θεοδώρα Ζωμάδη, Μαρία Κατιρτσίδου, Μαρία Λατέρνα, Ουρανία Καραμήτρου, Ευαγγελία Καλδή, Μαρία Παλαμά, Χριστίνα Σαχινίδου, Μαρία Ιωάννα Γούλλα, Ιφιγένεια Γεωργαντζή, Γρηγορία Πούλιου

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Μαρία Κουργίδου, Σοφία Καλέση, Νικολέττα Λιάκου, Μαρία Μίμη, Ιωάννα Φλαμπουροπούλου, Σεβαστή Μετοικίδου, Δέσποινα Δρακωνάκη.

Κύπρος και Ελλάδα θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00 επίσης στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.