Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Συνέχεια με play-off και αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα

Συνέχεια με play-off και αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα

 


Κανονική διάρκεια τέλος, ώρα για play-off και… πραγματικές μάχες! Στην 14η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε 3-0 σετ του Αποέλ και τερμάτισε στην 2η θέση, κάτι που τη φέρνει τώρα αντιμέτωπη με την 3η στη βαθμολογία ομάδα. Τη θέση αυτή κατέλαβε η Νέα Σαλαμίνα, με την οποία οι “πράσινοι” θα κοντραριστούν για μια θέση στους τελικούς όπου θα κριθεί ο φετινός τίτλος.

Με το σκορ στο 1-1 θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες, έχοντας πετύχει από μια νίκη στην κανονική διάρκεια. Η πρόκριση θα κριθεί στις τέσσερις νίκες, άρα θα διεξαχθούν τουλάχιστον τρεις αναμετρήσεις. Από το στάδιο “Ελευθερία” θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το πλεονέκτημα, το οποίο πήρε τερματίζοντας πάνω από τους “ερυθρόλευκος” στη βαθμολογία.

Πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου, ενώ τη Δευτέρα 6 του ίδιου μήνα οι δύο ομάδες θα τα πούνε ξανά. Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή 10/3, ενώ αν χρειαστεί και τέταρτο ματς θα γίνει στις 17 Μαρτίου. Αν δεν κριθεί ούτε εκεί η πρόκριση, τότε ΟΜΟΝΟΙΑ και Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά την Παρασκευή 24/3.

Πετοσφαιρική ομάδα: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ