Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Τον κερδίζει και ξεκινάνε από το μηδέν

Τον κερδίζει και ξεκινάνε από το μηδέν

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, δίνει απόψε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας υποδέχεται τον Παφιακό στο Ελευθερία (20:00, live omonoianews.com)  σε ένα ματς που ουσιαστικά μπορεί να στρέψει τα πράγματα πίσω στο μηδέν για τους δυο μονομάχους. Μπορεί ο Παφιακός να είναι 7 βαθμούς μπροστά μας, είναι τέτοια όμως η μορφή της φετινής β’ φάσης που δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο. Εξηγήσεις πιο κάτω.


Η β’ φάση φέτος θα παιχτεί υπό την μορφή των πλέι οφ. Κάθε ομάδα πρέπει να φτάσει μέχρι τις 4 νίκες, με όποιον έχει τερματίσει πιο ψηλά να έχει πλεονέκτημα έδρας. Οι ομάδες κουβαλάνε τις νίκες από την πρώτη φάση και στα πλέι οφ. Παφιακός και ΟΜΟΝΟΙΑ καταλαμβάνουν τις πρώτες δυο θέσεις της κατάταξης και αν τις διατηρήσουν, μπορούνε να τα πούνε μόνο στον τελικό. Αλλιώς είναι λοιπόν ο Παφιακός να ξεκινάει από 2-0 (έχει κερδίσει τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα) αλλιώς από το 1-1.

H OMONOIA πρέπει απόψε να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Σίγουρα θα έχει περισσότερες ελπίδες να το πετύχει, αν έχει στο πλευρό της τον μεγάλο ΛΑΟ της. Το χρωστάμε σε αυτή την ομάδα να δώσουμε βροντερό παρόν και να πνίξουμε κάθε προσπάθεια του αντιπάλου. Είναι σίγουρα το πιο καθοριστικό παιχνίδι της πρώτης περιόδου. Και οφείλουμε να είμαστε εκεί.