Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ξανά στο Champions League Πετόσφαιρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, περιμένει να μάθει αντίπαλο

Ξανά στο Champions League Πετόσφαιρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, περιμένει να μάθει αντίπαλο

 


Για δεύτερη σερί χρονιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετέχει στο Champions League Πετόσφαιρας. Η ομάδα μας θα ξεκινήσει από το 2ο γύρο και αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου θα μάθει τον αντίπαλο της στη διοργάνωση. Όπως και την περσινή περίοδο, σε περίπτωση αποκλεισμού τότε οι “πράσινοι” θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Cev Cup. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο, έδρα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, με ώρα έναρξης τις 12:00.

Στους πιθανούς αντιπάλους για το “τριφύλλι” βρίσκεται και η Σλοβένικη ACH Volley LJUBLJANA, από την οποία ήρθε ο περσινός αποκλεισμός. Υπάρχουν αρκετοί προορισμοί και ομάδες, όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν προτίμηση, αφού όποιος κι αν βγει αντίπαλος αυτός θα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Στόχος στο τμήμα του “τριφυλλιού” είναι πάντοτε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και για αυτό θα παίξουν οι λεβέντες του φιλέ, ανεξαρτήτως δυναμικότητας των αντιπάλων.

Να σημειωθεί πως η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί πέραν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος και με ακόμη τρεις ομάδες. Στο CEV Challenge Cup θα αγωνιστούν ο  Παφιακός ως Κυπελλούχος, όπως επίσης το Αποέλ και η Νέα Σαλαμίνα που έπαιξαν στα play-off του Πρωταθλήματος.