Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Καλείται να περάσει ακόμη ένα εμπόδιο

Καλείται να περάσει ακόμη ένα εμπόδιο

 


Στην Κυπριακή πραγματικότητα προσγειώνεται η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που μετά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις ακολουθεί ντέρμπι Πρωταθλήματος. Κόντρα στην Ανόρθωση αγωνίζεται απόψε (20:00, live @OmonoiaNews & AlfaSports WebTV) η ομάδα μας, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Οι “πράσινοι” πηγαίνουν στο “Θεμιστόκλειο” στοχεύοντας να… δραπετεύσουν με τους τρεις βαθμούς που δίνει μια “καθαρή” νίκη.

Παρά την κούραση των πολλών παιχνιδιών, όπως και του ταξιδιού στο Μαυροβούνιο, οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν μάθανε να χρησιμοποιούν δικαιολογίες και ετοιμάζονται να περάσουν ακόμη ένα εμπόδιο. Η ήττα της αντιπάλου πριν μια βδομάδα με 3-0 από τη Νέα Σαλαμίνα δεν αποπροσανατολίζει κανένα στην ομάδα μας, αφού γνωρίζουν πως δεν σημαίνει κάτι και πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο, ειδικά εκτός έδρας. Τουλάχιστον, από τη μεριά τους στο “τριφύλλι” ετοιμάζονται να παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατοί, αφού παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουν τα επίπεδα ετοιμότητα όλων στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως θα είναι το πέμπτο επίσημο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ στη χρονιά, μετά από το Σούπερ Καπ, την πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα και τα δύο ματς για το CEV Champions League. Ως γνωστόν, η ομάδα μας έχει απολογισμό τέσσερα στα τέσσερα και στοχεύει να διευρύνει το σερί της.

Να αναφερθεί, πως την περασμένη Παρασκευή το ματς με την ΑΕ Καραβά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, είχε αναβληθεί και ορίστηκε για την προσεχές Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Επίσης, σε μια βδομάδα, στις 3 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Παφιακό. Όσον αφορά την Ευρώπη, η ομάδα μας θα αγωνιστεί ξανά στις 8 Νοεμβρίου εντός έδρας και στις 12 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με την Jastrzebski Wegiel.