Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Τόσους κι ακόμη περισσότερους πρέπει να έχει…

Τόσους κι ακόμη περισσότερους πρέπει να έχει…

 


Παιχνίδι που θα έχει πάθος, ένταση, αγωνία και όχι μόνο, αναμένεται να διεξαχθεί την προσεχές Τετάρτη στο στάδιο “Ελευθερία”, στο πλαίσιο του γ’ γύρου στο CEV Champions League. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τίθεται αντιμέτωπη με την έμπειρη Jastrzębski Węgiel και οι “πράσινοι” έχουν δύσκολο έργο, για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στις 12 Νοεμβρίου στην Πολωνία. Παίζει εντός έδρας η ομάδα μας και εάν ο κόσμος δώσει δυναμικό παρών θα αυξηθούν οι πιθανότητες νίκης.

Στο ματς του προηγούμενου γύρου ο Πράσινος Λαός αποτέλεσε τον 7ο παίκτη, με τις κερκίδες να φιλοξενούν τετραψήφιο αριθμών φιλάθλων. Τόσους όσους είχε πριν τρεις βδομάδες κι ακόμα περισσότερους πρέπει να έχει στο προσεχές ματς το “τριφύλλι”, για να δημιουργηθεί καυτή έδρα στο κλειστό της πρωτεύουσας. Άλλωστε, πέραν του προφανές, ότι με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα θα έχει καλύτερη ψυχολογία, στο τμήμα χρειάζονται και την παρουσία για ακόμη ένα λόγο. Σε περίπτωση που διατεθούν λιγότερο από 1000 εισιτήρια τότε θα επιβληθεί πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Οι λεβέντες του φιλέ σαρώνουν τους τίτλους την τελευταία τριετία και σε κάθε κάλεσμα πρέπει να δηλώνουν παρών ο Πράσινος Λαός. Είναι καθήκον του κόσμου να συμπαραστέκεται σε αυτούς που τιμούν το τριφύλλι που φοράνε στο στήθος και την Τετάρτη η απουσία ισοδυναμεί με προδοσία. Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 5 ευρώ και όσοι δεν προαγοράσουν θα βρουν στις εισόδους του σταδίου την ημέρα του αγώνα.