Home TOP NEWS Θέλουν να συνδυάσουν νίκη και καλή εμφάνιση

Θέλουν να συνδυάσουν νίκη και καλή εμφάνιση

 


Παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος απέναντι στην Αναγέννηση δίνει απόψε (19:00) στο “Ελευθερία” η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας μετά την ήττα από τον Παφιακό την περασμένη εβδομάδα έμεινε στη 2η θέση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έτσι ώστε να διατηρήσει τις οποίες πιθανότητες έχει για πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Στόχος για τους “πράσινους” είναι οι τρεις βαθμοί λοιπόν, αλλά παράλληλα να τη συνδυάσουν με καλύτερη εμφάνιση από τα προηγούμενα ματς.

Στο “τριφύλλι” μπορεί να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την κούρσα για τον τίτλο, όμως γνωρίζουν πως τίποτα δεν τελείωσε. Υπάρχει δρόμος και οι λεβέντες του φιλέ δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα σκήπτρα τους, με την περσινή σεζόν να είναι… οδηγός. Ναι μεν τότε το σκορ στους τελικούς ήταν 1-1, αλλά οι… μάχες ξεκίνησαν από εκτός έδρας και οι Πρωταθλητές μας έκαναν σερί τριών νικών.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι το ένα από τα τρία (όλα εντός) που απέμειναν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κανονική διάρκεια και με νίκη τριών βαθμών (3-0, 3-1) τότε θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Στα επόμενα δύο ματς με Ολυμπιάς και Αποέλ, η ομάδα μας για να τερματίσει στην πρώτη θέση θα χρειάζεται δύο καθαρές νίκες και παράλληλα ο Παφιακός κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, να πάρει μηδέν έως δύο βαθμούς, αφού αν πάρει τρεις και υπάρξει ισοβαθμία, τότε η ομάδα της Πάφου ευνοείται λόγω των μεταξύ αναμετρήσεων.

Προς το παρόν όμως, στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται μόνο το επόμενο παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Η μάχη για τον τίτλο δεν χάθηκε, ούτε παίζεται τώρα, για την ώρα επόμενο εμπόδιο είναι η ομάδα της Δερύνειας, όπου οι παίκτες του “τριφυλλιού” τη βλέπουν με κάθε σοβαρότητα. Καμία υποτίμηση, παρά τη βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου, που εάν δεν παίξουμε σοβαρά τότε θα μας πληγώσει.