Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το κάλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον σημαντικό αγώνα της Δευτέρας

Το κάλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον σημαντικό αγώνα της Δευτέρας


Την Δευτέρα δίνει ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, μέχρι τους τελικούς, το τμήμα βόλεϊ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παφιακό σε εξ αναβολής αγώνα και το τμήμα κάνει κάλεσμα στον κόσμο. Θυμίζουμε ότι προέχει το παιχνίδι σήμερα απέναντι στον Εθνικό Λατσιών. Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό μας τμήμα, καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρεθεί την Δευτέρα 28/01 και ώρα 20:00 στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος- «Ελευθερία», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Παφιακό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

Σε περίπτωση που καταφέρουμε να κερδίσουμε, αποκτούμε τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα αυξήσουμε την μεταξύ μας διαφορά και θα φτάσουμε στις δύο νίκες απέναντι στον Παφιακό, κάτι που σημαίνει ότι αν βρεθούμε αντίπαλοι στην τελική φάση θα ξεκινήσουμε με ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα.

Οι πετοσφαιριστές μας, που μόνο περήφανους μας κάνουν τα τελευταία χρόνια, χρειάζονται την στήριξη του πράσινου λαού, για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη και να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Η τιμή των εισιτηρίων/εισφορών έχει καθοριστεί στα €5 και θα πωλούνται στην είσοδο την ημέρα του αγώνα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης του πετοσφαιρικού μας τμήματος που περιλαμβάνει τα πιο κάτω δώρα:
• 1 Διανυκτέρευση για 2 άτομα στο Aliathon Holiday Village
• 1 Τηλεόραση 32’’
• 1 Compound Polish αυτοκινήτου
• 1 Εσωτερικό πλύσιμο ταπετσαρίας αυτοκινήτου
• 5 Πλυσίματα αυτοκινήτων
• 1 Ηλεκτρική κουβέρτα
• 1 Blower MakTec

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 28/01, στις 20:00, στο στάδιο «Ελευθερία».

https://www.facebook.com/ACOmoniaNicosia/photos/a.538197589535491/2251859288169304/?type=3&theater