Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Για την Ομόνοια αυτή η βδομάδα τελειώνει σε διχάλι

Λίμπερο: Για την Ομόνοια αυτή η βδομάδα τελειώνει σε διχάλι

Γράφει ο Λίμπερο
Μπορεί στην επικαιρότητα να τρέχουν πολλά, όμως για την ΟΜΟΝΟΙΑ η εβδομάδα που μόλις μπήκε έχει προτεραιότητα τον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.


Τα ψέματα τελείωσαν, αν υπάρχουν υψηλοί στόχοι και απαιτήσεις από την φετινή χρονιά, θα κριθεί στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την ομάδα της Αμμοχώστου σε ένα παιχνίδι «θάνατος σου η ζωή μου» και ο στόχος είναι ξεκάθαρα η νίκη.

Στο περασμένο ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σημάδια βελτίωσης, όμως ο εκνευρισμός και η απογοήτευση στον κόσμο δεν έσβησαν. Όταν μια ομάδα που ξεκίνησε πρώτη την προετοιμασία της ακόμη ψάχνεται αγωνιστικά, τότε τα όποια σημάδια βελτίωσης περνούν σε δεύτερη μοίρα. Πόσο μάλλον αν αυτά καθυστερούν να φανούν.

Μακάρι βέβαια να συνεχίσει να «κτίζει»  την δική της βελτίωση η ομάδα, γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη ο κόσμος της. Αυτή τη στιγμή όμως μπροστά μας υπάρχει ένα παιχνίδι σταθμός για την συνέχεια και αυτό πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο.

Το μύνημα της βδομάδας:
Είτε θα μαζέψουμε κομμάτια και θα παλέψουμε για κάτι καλό μετά το παιχνίδι, είτε θα μπούμε σε νέο κύκλο μουρμούρας, αμφισβήτησης και μιζέριας. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν στο γήπεδο, εκεί που για την ώρα η εικόνα της ομάδας δεν άρεσε.