Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Για ένα είμαστε βέβαιοι…

Για ένα είμαστε βέβαιοι…

img_1312


Δεν ξέρουμε αν απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταφέρει να κάνει άλλη μια έκπληξη ή αν τελικά θα έρθει η πρώτη ήττα. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι, ένα τμήμα που πριν 1 μήνα ήταν κλειστό, μας έκανε να πιστέψουμε και πάλι. Ξέρουμε πως θα καταθέσουν και σήμερα τη ψυχή τους στο παρκέ, όπως έκαναν την περασμένη εβδομάδα, όπως θα κάνουν και την επόμενη. Και ότι στο τέλος θα τους χειροκροτήσουμε για αυτό!

Άλλωστε, οι άνθρωποι της καλαθόσφαιρας δεν μας παραμύθιασαν ποτέ! Ξέρουν ποιοι είναι, ξέρουν ποιοι είναι οι στόχοι τους, ξέρουν πως κάθε εβδομάδα πολεμάνε για την υπέρβαση! Μέχρι στιγμής πάντως τα πάνε περίφημα κι εμείς πιστεύουμε πως μπορούν να κερδίσουν και σήμερα! Η πίστη, αλλά και το πόσο προσγειωμένοι είναι όλοι, φαίνεται και στα λόγια του υπεύθυνου του τμήματος:

“H OMONOIA έχει μόνο μια πρόκληση απόψε ..με τον εαυτό της !! Θα παίξουμε με ψυχή και πάθος και αν έρθει η νίκη καλώς !! Ούτως η άλλως ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και οι στόχοι μας ! Και μόνο το ότι καταθέτουμε ψυχή στο γήπεδο ,ο κόσμος μας το αναγνωρίζει ! Στόχος μας ούτως η άλλως είναι να κρατηθούμε σε ζωή και στην Α κατηγορία ! Όμως θα κτυπήσουμε όλα τα παιγνίδια και όπου μας βγάλει,έτσι απλά..γιατί είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ !!!!!!”