Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάθης Σταυρινού: «Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για τους...

Στάθης Σταυρινού: «Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για τους μικρούς αγγέλους»


Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την προσφορά της φανέλας του Ασίς σε δημοπρασία, έκανε ο Στάθης Σταυρινού. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου αναφέρθηκε στους λόγους που κάνει αυτή τη θεάρεστη πράξη, ενώ έκανε έκκληση προς τον κόσμο να συμμετάσχει στη δημοπρασία.

Η ανάρτηση του:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Αποφάσισα να προσφέρω σε δημοπρασία την πολύ αγαπημένη μου υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς για ενίσχυση του ιερού και αξιέπαινου αγώνα που πραγματοποιεί το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!

Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να βάλω το λιθαράκι μου και να ενισχύσω τα όνειρα και τις ευχές αυτών των μικρών αγγέλων που δυστυχώς η μοίρα έφερε να περνούν την σκληρή αυτή δοκιμασία.

Σας θερμοπαρακαλώ όπως συμμετάσχετε στη δημοπρασία αυτή ώστε όλοι μαζί να δώσουμε δύναμη στα παιδάκια και στους οικείους τους για να βγουν νικητές!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους καλώντας στα γραφεία της ομάδας μας, στον τηλεφωνικό αριθμό: 22104848 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30 & 14:30 – 18:00).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!»