Home TOP NEWS Οι λαγοί δεν βγαίνουν από τα καπέλα

Οι λαγοί δεν βγαίνουν από τα καπέλα

Ο Τζον Κάρβερ στηρίζεται από τη διοίκηση, γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά, οι ποδοσφαιριστές τον εκτιμούν, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο, όπως υποστηρίζεται επίσημα, αλλά η ομάδα μπάλα δεν έχει παίξει ακόμη.


Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Και ενώ η διοίκηση δεν έχει απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή δουλειά δεν μεταφέρεται στο γήπεδο η πίεση είναι εντονότατη  με την  ομάδα να καλείται την ερχόμενη Κυριακή να δώσει το πιο δύσκολο της μέχρι τώρα παιχνίδι αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Ένα Απόλλωνα που προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες.

Στο πιο δύσκολο τεστ καλείται να πάρει καλό βαθμό τη στιγμή που σε όλα τα προηγούμενα ευκολότερα πήρε απροβίβαστο. Απίθανο πάντως δεν είναι γιατί όλα γίνονται στη ζωή.

Ο Τζον Κάρβερ (που ανεξάρτητα από τη στήριξη συνεχίζει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα) και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βρουν τον τρόπο να ανταποκριθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό στο ντέρμπι διεκδικώντας τη νίκη και τον πρώτο καλό βαθμό. Κανείς δεν περιμένει  μια ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρως αλλαγμένη, (μαγικά δε γίνονται), αλλά μια ομάδα που θα «βλέπεται» (γιατί μέχρι τώρα αυτός που τη βλέπει γυρίζει το κεφάλι στην αντίθετη πλευρά).

Μια ομάδα που θα μπει στο γήπεδο και θα σεβαστεί τον εαυτό της και τον κόσμο της και θα του δώσει επί τέλους μια προοπτική.