Home TOP NEWS Είναι οικογένεια και… το φωνάζει!

Είναι οικογένεια και… το φωνάζει!

 


Από την αρχή της σεζόν, και με το που άρχισε να «χτίζεται»  η «νέα» ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Πάμπος Χριστοδούλου, εκτός από τα καθιερωμένα, δηλαδή να μοντάρει και να ετοιμάσει την ομάδα μας για το νέο πρωτάθλημα, έδωσε αρκετή βαρύτητα και σημασία στο να υπάρχει ένα οικογενειακό και καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Κάτι τέτοιο ο ίδιος το θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό και πως παίζει ρόλο στο να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Πάντως όσο περνάει ο καιρός και ο χρόνος, τόσο μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας μας, όσον και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο «Ηλίας Πούλλος», φαίνεται όλο και περισσότερο και βγαίνει μάλιστα και προς τα έξω με τον τρόπο που οι ποδοσφαιριστές πανηγυρίζουν κάθε γκολ. Ενδεικτικό αυτού του καλού κλίματος ήταν και στον τρόπο που οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου πανηγύρισαν και τα πέντε γκολ που σημείωσαν απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Μπορεί η ομάδα μας να είδε δίχτυα συνολικά πέντε φόρες, όμως σε όλες τα παλικάρια του «τριφυλλιού» έγιναν μαζί ένα κουβάρι, και απέδειξαν αυτό που σημειώσαμε πιο πάνω, ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όλοι σαν μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.