Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η ΟΜΟΝΟΙΑ! Jedinstvo Bemax – ΟΜΟΝΟΙΑ...

Στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η ΟΜΟΝΟΙΑ! Jedinstvo Bemax – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3

 


Μεγάλη νύκτα για την ομάδα μας και το Κυπριακό βόλεϊ καθώς το τριφύλλι κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο στην Ποντγκόριτσα με δεύτερη μάλιστα νίκη επί της Jedinstvo Μαυροβουνίου, αυτή τη φορά με 2-3 σετ. Οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1 σετ και σε συνδιασμό με τη νίκη τους στη Λευκωσία, προκρίθηκαν από νωρίς στο 3ο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Πολωνική, Jastrzębski Węgiel (8/11 με 12/11 οι αγώνες).

Οι πράσινοι κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο σετ μετά από μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή. Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ ήταν μπροστά με 4 πόντους, κάτι που κατάφεραν και στο 12-16. Οι αντιπάλοι πλησίασαν και κατάφεραν να μπουν μπροστά με 21-20 όμως οι παίκτες μας πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να το κατακτήσουν με 24-26 και να κάνουν το πρώτο βήμα από τα δυο που χρειάζονταν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας δεν μπήκε τόσο καλά με τους αντιπάλους να τα δίνουν όλα και από την αρχή εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη να κτίζουν σερί και να ανεβάζουν τη διαφορά στους 6 και 7 πόντους και τελικά να ισοφαρίζουν εύκολα με το σετ να τελειώνει στο 25-14.

Η μεγάλη αποφασιστικότητα των παικτών μας φάνηκε στο τρίτο σετ αφού ήθελαν να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση και να μην δώσουν άλλες ελπίδες στους Μαυροβούνιους. Το τριφύλλι μπήκε πολύ δυνατά και έκτισε διαφορά την οποία κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μπροστά με 9-16 και ο προπονητής ζήτησε σοβαρότητα για ακόμα λίγα λεπτά για να έρθει αυτό που όλοι θέλουμε. Το τριφύλλι παρότι οι γηπεδούχοι μαζί με τον κόσμο τους έβαζαν πίεση, κατάφεραν χωρίς πρόβλημα να κατακτήσουν το τρίτο σετ με 18-25 και να γράψουν ιστορία.

Παρότι η ομάδα μας έβαλε τέρμα στα όνειρα των Μαυροβούνιων, η κόντρα των δύο ομάδων συνεχίστηκε και οι μάχες ήταν εντυπωσιακές κάτω από το φιλέ. Χαρακτηριστικό ότι το 4ο σετ πήγε στους αντιπάλους με σκορ 28-26! Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ εκεί όπου η ομάδα μας έδειξε την ανωτερότητα της και το κατέκτησε με 9-15.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ LAOLA.TV.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Εικόνες