Home TOP NEWS Τα κύρια σημεία της συνάντησης στο οίκημα των οργανωμένων

Τα κύρια σημεία της συνάντησης στο οίκημα των οργανωμένων

 


Δυόμιση και πλέον ώρες διήρκεσε η ανοιχτή συγκέντρωση της Θύρας 9, με κόσμο όλων των ηλικιών και απόψεων να μαζεύεται στο χώρο και να παραθέτει τις σκέψεις του. Οι οργανωμένοι τοποθετήθηκαν για τους κύριους λόγους που διαφωνούν με την πρόταση, ενημέρωσαν για την επόμενη μέρα ενώ μέσω συζήτησης, ο κόσμος που παρευρέθηκε πήρε μια καλύτερη εικόνα για το πλάνο του επενδυτή.

Πιο κάτω τα κύρια σημεία της συνάντησης:

  • Η Θύρα 9 αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρα ενάντια στην πρόταση και την φιλοσοφία της. Το πλάνο από μόνο του ξεπερνά τις γραμμές των οργανωμένων, ανεξάρτητα από το ποιοι θα απαρτίζουν τον συνδυασμό που θα το στηρίξουν.
  • Μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί το ολοκληρωμένο πλάνο με όλες τις αναλυτικές λεπτομερείες. Το επιχείρημα πάνω σε αυτό το ζήτημα είναι ότι, είτε καλή είτε κακή είναι μια πρόταση δεν μπορείς να το κρίνεις μέσα σε λίγα λεπτά, στην Εκλογική Συνέλευση, και να ψηφίσεις για το μέλλον του Σωματείου.
  • Με το πιο πάνω σημείο τα πράγματα οδηγούνται σε μια προ τετελεσμένων Εκλογική Συνέλευση.
  • Η διαδικασία με τον επενδυτή ξεκίνησε από την αρχή λάθος καθώς τα μέλη δεν αποφάσισαν αν θέλουν να προχωρήσουμε με εταιρία, με ποιας μορφής εταιρίας και ποιοι θα είναι οι διαπραγματευτές για να καταλήξουμε στην οποιαδήποτε πρόταση.
  • Επίσης, εκφράστηκε η άποψη ότι υπάρχουν και ικανοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ επιχειρηματίες, γιατί θα χρειαστεί να εμπιστευτούμε ένα ξένο και να του δώσουμε όλες τις εξουσίες.
  • Θα υπάρξει σίγουρα δεύτερος συνδυασμός και εναλλακτική πρόταση στις επερχόμενες εκλογές.

Η ανάρτηση των οργανωμένων μετά το τέλος της συνάντησης:

https://www.facebook.com/gate9.com.cy/photos/a.583904938329808.1073741826.129118980475075/1705291259524498/?type=3&theater