Home TOP NEWS Αλλάζει ο σχηματισμός;

Αλλάζει ο σχηματισμός;


Στο «ΑΕΚ Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης» πάει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στο ντέρμπι που ρίχνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Στη συγκεκριμένη έδρα, η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει την Λαρνακιώτικη ομάδα, από τη μέρα που στο γήπεδο διεξάγονται κανονικά αγώνες (2016). Συγκεκριμένα, σε τέσσερις αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Ομολογουμένως, μια δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες. Ωστόσο, μια ομάδα του βεληνεκούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τη νίκη σε όλες τις έδρες. Και αυτό περνά μέσα από τον τρόπο με τον οποίο ο Ολίβα θα παρατάξει την ομάδα το βράδυ της Δευτέρας. Εικάζουμε ότι ο Ισπανός κόουτς θα αλλάξει σχήμα, γεμίζοντας το κέντρο.

Αναλυτικότερα, αναμένουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παραταχθεί με 4-2-3-1, με καθαρόαιμο εξάρι-κόφτη και έναν επιθετικό. Τώρα για το ποιος θα επωμιστεί το συγκεκριμένο δύσκολο ρόλο στο κέντρο, θα εξαρτηθεί από το ποιοι είναι διαθέσιμοι. Πάντως, θα θεωρούσαμε έκπληξη εάν ο Κάρλος Ολίβα δεν επιλέξει να γεμίσει το κέντρο, μιας και θεωρούμε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική γραμμή, κυνηγώντας το γκολ στον αιφνιδιασμό.