Home TOP NEWS Ζητούμενο… η συνέχεια

Ζητούμενο… η συνέχεια


Θετικό πρόσημο πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ με την παρουσία της στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ. Μπορεί να μην έλειψαν τα λάθη, ούτε έπαιξε και «μπαλάρα», ωστόσο έδειξε μια ανεβασμένη διάθεση συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια και κυρίως αποτελεσματικότητα, που τη βοήθησαν στο να πάρει το τρίποντο.

Κάναμε αρκετές φορές αναφορά στο γεγονός ότι, άσχετα με τα κίνητρα στα εναπομείναντα παιχνίδια, ο στόχος πρέπει να είναι πάντοτε η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Μια απλή νίκη όμως, όπως αυτή του Σαββάτου, δεν λέει κάτι, γι’ αυτό και η ομάδα μας χρειάζεται να κτίσει ένα σερί επιτυχιών και μόνο τότε θα έχουν αντίκρισμα ή καλύτερα θα έχει καταφέρει να πετύχει κάτι. Αυτό μόνο εύκολο δεν φαντάζει καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδωσε το δικαίωμα φέτος ότι μπορεί να το κάνει, μιας και δεν έχει φτάσει καν στις τρεις συνεχόμενες νίκες. Ας ελπίσουμε ότι έστω και στην υστάτη και αφού πλέον δεν υπάρχει οποιοδήποτε άγχος, οι ποδοσφαιριστές να δείξουν αγωνιστική ανάκαμψη και να κυνηγάνε το τρίποντο σε κάθε αναμέτρηση.

Μη ξεχνάμε επίσης ότι για κάποιους τα εναπομείναντα παιχνίδια αποτελούν και κριτήριο για την παρουσία του στην επόμενη σεζόν, οπόταν θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.