Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: «Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας…»

Χένινγκ Μπεργκ: «Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας…»


Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στη κάμερα της Primetel και αναφέρθηκε στον αγώνα, στη φιλοσοφία που θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες και τον κόσμο

Είπε αρχικά… «Θέλαμε να κυριαρχήσουμε, να έχουμε την κατοχή, να φτιάξουμε ευκαιρίες και χωρίς την μπάλα να μην δεχτούμε πολλές επιθέσεις. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, είναι καλό το ότι είδα τους παίκτες μου να παίρνουν λεπτά, είχαμε λίγα κενά όμως σε αυτό το στάδιο δεν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ακόμη στη μέση της προετοιμασίας.»

Ρωτήθηκε για τα θετικά του σημερινού αγώνα και είπε… «Νομίζω μερικοί από τους επιθετικούς στη δημιουργία ήταν καλοί, μπορούσαμε να σκοράρουμε, είχαμε καλές κινήσεις και έλειψε η τελική πάσα. Αμυντικά στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε προβλήματα αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Η Μπειτάρ ήταν λίγο πιο γρήγορη και αυτό έχει να κάνει με τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.»

Για τον κόσμο της ομάδας είπε… «Είμαι χαρούμενος που τους είδα στην πρώτη προπόνηση. Ξέρω ότι όταν η ομάδα πάει καλά μπορούν να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να αναγνωρίσουν όλοι ότι κάνουμε ότι καλύτερο και προσπαθούμε να κερδίζουμε και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε συνδυασμούς και επιθετικότητα τότε θα είναι και ο κόσμος ικανοποιημένος.»