Home ΚΥΠΡΟΣ Επίσημη πρώτη προπόνηση για την ΑΕΚ

Επίσημη πρώτη προπόνηση για την ΑΕΚ


Έναρξη προετοιμασίας κάνει σήμερα η ΑΕΚ Λάρνακας και το παρών τους θα δώσουν 24 ποδοσφαιριστές, με αρκετούς να είναι νέοι στην ομάδα. Η ομάδα της Λάρνακας γιορτάζει φέτος 20 χρόνια και προσδοκεί να τα γιορτάσει με επιτυχίες, κάνοντας μεταγραφές ουσίας και διατηρώντας ένα βασικό κορμό. Το ενημερωτικό δελτίο της Λαρνακιώτικης ομάδας:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας υπενθυμίζει ότι σήμερα το απόγευμα (18:00) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν και καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θέλουν, ζητούν και αξίζουν την συμπαράσταση του κόσμου μας, στην απαρχή της προσπάθειας αλλά και σε όλη την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Το πρόγραμμα της επίσημης πρώτης προπόνησης περιλαμβάνει αγιασμό στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ (18:00) και αργότερα (18:45) προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Τόμας Κρίστιανσεν είναι οι:
Τερματοφύλακες: Alexandre Negri, Ζαννέτος Μυτίδης, Γιάννης  Μιχαήλ.
Αμυντικοί: Λευτέρης Μέρτακκας, Serginhio Greene, Ander Murillo, Νικόλας Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Καστάνας, Armando Sipo, Ηλίας Χαραλάμπους, David Catala.
Mέσοι: Χριστόφορος Κούρτης, Joan Tomas, Γιάννης Σκοπελίτης, Ανδρέας Μαγκούρης, Gocha Khojava, Δημήτρης Φροξυλιάς, Miguel Massana, Vladimir Boljevic.
Επιθετικοί: Κούλλης Παύλου, Νέστωρας Μυτίδης, Δημήτρης Κυπριανού, Jose Kante Martinez, Roberto Colautti.
Μοναδικός που θα απουσιάσει είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας, Tono Martinez, που εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια λόγω της τέλεσης του γάμου του και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Τετάρτη (09/07).