Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανέβηκε ο ΛΑΟΣ

Ανέβηκε ο ΛΑΟΣ

img_3645


Τέτοια ατμόσφαιρα σε φιλικό, 15 μέρες μετά τον αποκλεισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ευρώπη, ομολογούμε πως δεν περιμέναμε. Ο κόσμος της ομάδας έδειξε πως ξεπερνάει το σοκ και πως είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Όχι ότι έχει σταματήσει να είναι απαιτητικός από την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον προπονητή της και το συμβούλιο. Ούτε θεωρεί κανείς πως τα προβλήματα της ομάδας (αγωνιστικά και μη) έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Η κίνηση όμως της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κινήσει αγωγές κατά όποιων θεωρεί πως την προσβάλλουν, ήταν αρκετή για να επαναφέρει κάποια αισιοδοξία.

Αυτό χρειαζόταν ο ΛΑΟΣ. Ούτε ακριβές μεταγραφές, ούτε τίποτα σπουδαίο. Ήθελε να νιώσει πως η διοίκηση αφουγκράζεται τις επιθυμίες του και κάνει ότι μπορεί, ανεξαρτήτως κόστους, για να προστατέψει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αφού είδε πως αυτό έγινε, σταμάτησε η μουρμούρα, χρειάζεται όμως συνέχεια. Χρειάζεται και διάρκεια μιας και η χρονιά είναι μεγάλη και τα εμπόδια πολλά. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τελειώσουμε επιτυχημένα τη χρονιά.

Πέραν από την προστασία της ομάδας, έχουμε την εντύπωση πως η πιο σημαντική κίνηση, θα ήταν ένα κάλεσμα για εγγραφές μελών. Υπό ποιο στάτους θα ήταν καλύτερο να γίνει αυτό, δεν γνωρίζουμε, ο κόσμος όμως θέλει να δει πλάνο εξόδου από την οικονομική κρίση, θέλει να είναι μέρος του και η πλειοψηφία των οπαδών μας θεωρεί πως μια εκστρατείας εγγραφής μελών θα ήταν η αρχή. Πάντως πρέπει να αναφερθεί πως οι διεργασίες για κάποιες αλλαγές στο καταστατικό με σκοπό να έρθει ο κόσμος πιο κοντά συνεχίζονται. Αναμένουμε να δούμε το τελικό πλάνο.