Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άψογος ο κόσμος στο Δασάκι

Άψογος ο κόσμος στο Δασάκι

ns015182


Η κάκιστη διαιτησία του Σκαπούλλη σε συνδιασμό με την απώλεια βαθμών, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον όλων, με αποτέλεσμα να παραλείψουμε να αναφέρουμε κάτι πολύ σημαντικό: ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς.

Ο αναβρασμός ήταν πολύ μεγάλος, ειδικά μετά τα πολύ μεγάλα λάθη του διαιτητή, αλλά και το γκολ της Άχνας. Ο ΛΑΟΣ όμως, δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο, θέλοντας προφανώς να προστατέψει την ομάδα του από τους διάφορους καλοθελητές που την περιμένουν στη γωνιά. Την στιγμή που κάποιοι φαίνεται να κυνηγούν την ομάδα μας, ο κόσμος μας δείχνει πόσο μεγάλος είναι.

Κάτι που πρέπει να αναφερθεί, είναι πως είδαμε στην κερκίδα (ειδικά όταν σε κάποια σημεία τα αίματα άναψαν) τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου να μιλάει με φίλους της ομάδας και να συμβάλει και αυτός με τον τρόπο που μπορούσε στην προστασία της ομάδας από τους παρατηρητές. Είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε το εν λόγω μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τόσο…μάχιμη θέση, αφού προηγήθηκε αυτή στις εισόδους του Παπαδόπουλος. Εκεί σας θέλουμε, στο πλευρό του κόσμου.