Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια με Άχνα

Τα εισιτήρια με Άχνα

img_0865


Στην διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρίσκονται από αύριο το πρωί τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό της Άχνας. Μέχρι την Πέμπτη θα υπάρχει προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας.

Αρχίζει το πρωί της Τετάρτης (9:00), η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Εθνικό Άχνας, στο «Δασάκι», το Σάββατο (20:00).

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν διασφαλισμένο το εισιτήριό τους μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα, ενώ ακολούθως όλα τα εισιτήρια θα τεθούν στην διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Να αναφέρουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν εισιτήριο οι κάτοχοι διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους.

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα:
20 Ευρώ Κανονικό
10 Ευρώ Μαθητικό

Με βάση τις αναλογίες της ΚΟΠ, παιδικά εισιτήρια θα υπάρχουν στο γήπεδο την ήμερα του αγώνα και η ποσότητά τους θα είναι ίση με το 10% των συνολικών εκδοθέντων εισιτηρίων.

Εισιτήρια στη Λάρνακα και τη Λεμεσό θα προπωλούνται την Πέμπτη (17:00-20:00) για τους κατόχους διαρκείας και την Παρασκευή (τις ίδιες ώρες) για όλο τον κόσμο.

Τα σημεία προπώλησης είναι τα ακόλουθα:
1.    Green Boutique – Λευκωσία
2.    Internet Cafe Arena – Αγία Νάπα
3.    Οίκημα Πρόοδος – Λεμεσός
4.    ΣΥ. ΦΙ Πάφου- Πάφος.
5.    ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας .