Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διοίκηση και οργανωμένοι δείχνουν το δρόμο!

Διοίκηση και οργανωμένοι δείχνουν το δρόμο!

sak_5302


 Κοινή ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου και Θύρας 9

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας και της Θύρας 9, στην οποία έγινε εποικοδομητικός διάλογος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το οικοδόμημα της Ομόνοιας και πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Το ξεκάθαρο μήνυμα που βγήκε μέσα από την συνάντηση είναι πως διοίκηση και Θύρα 9 ξεκινάνε μία κοινή πορεία, ενωμένοι και δυνατοί, κοιτάζοντας μπροστά και έχοντας σαν μοναδική έγνοια το συμφέρον της Ομόνοιας. Τόσο η Διοίκηση όσο και η Θύρα 9 έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης, στην οποία ξεχώρισε ο αμοιβαίος σεβασμός και η διάθεση για τη δημιουργία άριστης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στη συνάντηση εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός και η δυσαρέσκεια για τον τρόπο που μεταχειρίστηκε η αστυνομία τον κόσμο της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις τους συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι εγκληματίες, καθώς και για τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι φίλοι της Ομόνοιας παρακολούθησαν την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου.

Υπήρξε κοινή καταδίκη για τη ρήψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο και συμφωνήθηκε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μην δίνεται το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να τιμωρεί την ομάδα μας.

Την Παρασκευή, στις 19:00, στο Fan Club της Θύρας 9 θα πραγματοποιηθεί μπουάτ, στην οποία θα δώσουν το παρών τους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας. Καλούμε τους φίλους της Ομόνοιας να στηρίξουν την εκδήλωση, δίνοντας το παρών τους και διασκεδάζοντας σε μία «καταπράσινη» βραδιά.

Κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ομόνοια είναι εδώ, δυνατή και ενωμένη. Παρά το άσχημο ξεκίνημα, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ομάδα θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τους στόχους της. Θέλουμε ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π. το Σάββατο στο παιχνίδι μας κόντρα στην Ένωση, ούτως ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη και να ξεκινήσουμε μία αντεπίθεση με απώτερο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.