Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος

Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος

sak_9122


Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο με τέσσερις αγώνες, συνέχεια την Κυριακή με δύο αναμετρήσεις και φινάλε το βράδυ της Δευτέρας στο Στάδιο ΓΣΠ.

Η 6η αγωνιστική συμπεριλαμβάνει νέο ντέρμπι που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Ανόρθωση που βρίσκεται στην κορυφή με απολογισμό δεκατρείς βαθμούς, υποδέχεται την ΟΜΟΝΟΙΑ, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Στους δεκατρείς βαθμούς βρίσκονται επίσης Αποέλ και ΑΕΚ. Το Αποέλ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη  Δευτέρα τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο τη νεοφώτιστη Αγία Νάπα.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας θα είναι αφιερωμένη στο έργο που επιτελεί το «Medic Alert».

Όπως και σε προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, η ΚΟΠ αποφάσισε να αφιερώσει όλους τους αγώνες μιας αγωνιστικής στο ίδρυμα «Medic Alert», προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τον πολύ σημαντικό σκοπό τον οποίο εξυπηρετεί και έχει να κάνει με την υγεία χιλιάδων ανθρώπων.

Στις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις μέσω των οποίων θα προβληθεί το έργο του «Medic Alert».

6η αγωνιστική

Σάββατο 20 Οκτωβρίου
18:00  ΑΕΚ-Αγία Νάπα (Cytavision)
19:00  ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα (LTV Sports HD)
19:00  ΑΕΠ-Εθνικός Άχνας (Primetel)
19:00  Ένωση-Απόλλωνας (Cytavision)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου
18:00  Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ (LTV 1)
18:00  Δόξα Κατωκοπιάς-Αλκή (Cytavision)

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου
19:00  Αποέλ-Ολυμπιακός (LTV Sports 1)

πηγή: cfa