Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι λύσεις υπάρχουν

Οι λύσεις υπάρχουν

ns015391


Οπωσδήποτε δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να αποχωρεί ένας ποδοσφαιριστής μήνα Οκτώβριο, ειδικά όταν αυτός ήταν μάλιστα βασικός στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Επιπρόσθετα, το γεγονός πως ένας από τους λόγους που φεύγει είναι οικονομικός, φυσιολογικά ανησυχεί κάποιους από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο σημείο που είμαστε όμως, θεωρούμε πως πρέπει να λεχθεί πως από τη στιγμή που ο παίκτης ήθελε να φύγει και ο προπονητής έδωσε τη συγκατάθεση του, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε, πως όποιοι και αν ήταν οι λόγοι που ο Σάβο δεν ένιωθε καλά (τους αναφέραμε χθες), επηρέαζαν και μάλιστα σημαντικά την απόδοση του. Άνθρωπος είναι και αυτός, φυσιολογικό είναι να έχει ανησυχίες για διάφορα θέματα και δεν πρόκειται ούτε να υποβαθμίσουμε την αξία του, ούτε να τον στήσουμε στο τοίχο. Ξεκάθαρα όμως δεν ήθελε πλέον να είναι εδώ.

Στην ουσία τώρα του κομματιού, το αγωνιστικό κομμάτι, η φυγή του Παβίτσεβιτς της Ευρώπης είναι πλήγμα (γιατί η φυγή του Σάβο του τελευταίου μήνα δεν είναι), μπορεί όμως να καλυφθεί εκ των έσσω. Ο Αντράντε δεν ήρθε για να είναι μπακ απ οποιουδήποτε, αλλά για να ηγηθεί της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάποιοι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω, είναι όμως πανέτοιμος να μπει στην εντεκάδα με τους συμπαίκτες του (τελευταίος ο Αγκουϊάρ) να δηλώνουν πως πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη.

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Ντανιέλσον για ρόλο βασικού ήρθε, με βάση φυσικά το βιογραφικό του. Στην Ευρώπη ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια παραγκωνίστηκε και χάθηκε, πλέον θα έχει σίγουρα την ευκαιρία του να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει! Για να το κάνει πάντως, θα πρέπει να εκτοπίσει τον Ρασίντ Αλαμπί, που από 5η επιλογή, βρέθηκε 1η! Για τον Ράσκο τα είπαμε πολλές φορές, είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και ίσως ο πιο γρήγορος αμυντικός στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος 90 λεπτά, ειδικά όταν έχει τη μπάλα στα πόδια. Τέλος, στη θέση έχει παίξει στην καριέρα του και ο Μάρκο Σοάρες. Ελπίζουμε μέχρι το Δεκέμβριο να μην χρειαστεί να το δούμε αυτό φυσικά, μιας και ο Μάρκο είναι απαραίτητος στα χαφ.