Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα όρια του ο Τόνι με τη διοίκηση της ΑΕΚ

Στα όρια του ο Τόνι με τη διοίκηση της ΑΕΚ

toni5


Ο Τόνι Σαβέφσκι είναι ένας άνθρωπος που, έχει συνηθίσει να μην πληρώνεται και να μην διαμαρτύρεται, αφού δούλεψε στην ΑΕΚ σε πολύ δύσκολες περιόδους. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει να παίρνει μισθούς για περισσότερο από ένα χρόνο από την πρώην του ομάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει πουθενά για αυτό, ούτε έδειξε οποιαδήποτε πρόθεση για προσφυγή. Ταυτόχρονα όμως ο Τόνι είναι και ένας άνθρωπος που δεν ανέχεται την κοροϊδία και απαιτεί σεβασμό. Έτσι φαίνεται πως έφτασε στα όρια του από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η ιστοσελίδα aek365.gr.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Σαβέφσκι έκανε διακανονισμό με την ΑΕΚ ο οποίος δεν τηρείται από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την διοίκηση της ομάδας για να διευθετηθεί το όλο θέμα, αλλά δεν βρήκε καμία ανταπόκριση! Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη διοίκηση είχε δείξει ασέβεια στον Τόνι και το καλοκαίρι και φαίνεται πως δεν είναι διατεθιμένος να το ανεχτεί άλλο, όσο και αν αγαπά την ΑΕΚ.

Έτσι επικοινώνησε με το aek365.gr και είπε χαρακτηριστικά:

Τι άλλο πρέπει να κάνω ώστε να βγει κάποιος από τη διοίκηση στο τηλέφωνο για να μου εξηγήσει γιατί δεν τηρείται και ο νέος διακανονισμός. Αν κάνω προσφυγή θα είμαι κακός;

Επί της ευκαιρίας να πούμε πως είναι πραγματικά κρίμα που μια τεράστια ιστορικά ομάδα όπως η ΑΕΚ έχει καταντήσει έρμαιο του κάθε τυχάρπαστου και διασύρεται το όνομα της με αυτό το τρόπο. Δεν σέβονται ούτε τους δικούς τους ανθρώπους.

Όλο το δημοσίευμα εδώ.